Ανανέωσε και ο “κορμός”, προχωρά το πλάνο του Αχιλλέα Φαρσάλων

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων προχωρά στοχευμένα, συντονισμένα με πλάνο, συνέπεια και αποφασιστικότητα τον σχεδιασμό της ομάδος εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μετά την ανανέωση του ακρογωνιαίου λίθου της περσινής σεζόν του τεχνικού επιτελείου των κ.κ. Χρήστου Καπελιάνη και Αποστόλη Παπαδόπουλου σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις του “κορμού” των κιτρινόμαυρων πάνω στον οποίο θα χτιστεί η νέα προσπάθεια.

Η Διοίκηση και οι άνθρωποι που τρέχουν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν σε συνεννόηση με το τεχνικό δίδυμο και αποδεικνύοντας την όρεξη, τον συντονισμό και την υγεία που αποπνέει το νέο Δ.Σ. μέσα σε ελάχιστο χρόνο δείχνουν έμπρακτα την ετοιμότητα τους και το στοχευμένο πλάνο τους.

Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες προσπάθειες και συζητήσεις την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων θα φορούν και την ερχόμενη σεζόν ποδοσφαιριστές “μπαρουτοκαπνισμένοι” στα δρώμενα των Μυρμιδόνων αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές ταλαντούχοι και εξελίξιμοι.

Με τα κιτρινόμαυρα του Αχιλλέα Φαρσάλων θα αγωνίζονται συγκεκριμένα οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Κομισόπουλος, Χρήστος Τλούπας, Θανάσης Τσούλης, Ντίνος Κατσανάκης, Χρήστος Μπερσιάνης, Δημήτρης Τσούλης, Γιάννης Πατσιούρας, Δημήτρης Αναγνώστης, Σωτήρης Παπακωνσταντίνου. Ανδρέας Καναβός, Μένιος Κυριαζόπουλος, Μάριος Μπαιράμι και Βαλάντης Μαργαρίτης.

Μετά την ανακοίνωση των ανανεώσεων εκ μέρους των ποδοσφαιριστών έκανε δηλώσεις ο αρχηγός της ομάδος Γιώργος Κομισόπουλος ο οποίος τόνισε τα εξής:

“Η νέα αυτή προσπάθεια πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και μαζί.

Το νεοσύστατο Δ.Σ. ο πρόεδρος κ. Τσιανάκας τα υπόλοιπα στελέχη και φυσικά οι προπονητές δείχνουν από την αρχή ότι πιστεύουν στον “κορμό” της ομάδος ώστε να “χτίσουμε” μαζί το νέο πλάνο.

Εμείς με σοβαρότητα, δουλειά, υπομονή και ενωμένοι θα πρέπει να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μας.

Όλοι μαζί Διοίκηση, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές και Κόσμος πρέπει να δώσουμε ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του σε αυτή την προσπάθεια του Ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων.

Είμαι σίγουρος για την επιτυχία, το έχουμε ξανακάνει.”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και πέραν των επαφών για τις ανανεώσεις υπάρχουν ήδη αθόρυβα προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιρικούς στόχους, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση.