Νέος πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Νίκος Τσιανάκας

Η δεύτερη Γενική Συνέλευση του Αχιλλέα Φαρσάλων ήταν και αυτή που καρποφόρησε καθώς μετά την ολοκλήρωση της θητείας του μέχρι πρότινος Δ.Σ. και την απόφαση του κ. Αθανασίου Λέφα να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο ένα νέο αλλά παράλληλα γνώριμο πρόσωπο στα αθλητικά και όχι μόνο δρώμενα της Επαρχίας Φαρσάλων ο κ. Τσιανάκας Νικόλαος είναι ο νέος πρόεδρος του ιστορικού σωματείου καθώς στην Γ.Σ. της Τρίτης 16 Ιουνίου αποφασίστηκε ομόφωνα η αλλαγή του προεδρικού θώκου και η ανάληψη της από τον κ. Τσιανάκα.

Ο κ. Νικόλαος Τσιανάκας είναι επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην κατασκευή αθλητικών δαπέδων.

Όσον αφορά το κομμάτι της ενασχόλησης του με τα κοινά του Αχιλλέα Φαρσάλων έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος των Διοικήσεων και αλλά και ως υποστηρικτής όντας πάντοτε δίπλα στις Διοικήσεις των τελευταίων ετών.

Η απόφαση για την ανάληψη του θώκου από τον κ. Τσιανάκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκύπτει ότι έγινε με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων στο νέο Δ.Σ. της ομάδος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Διοικητική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό του κ. Τσιανάκα και θα πλαισιώσει το νέο εγχείρημα του ιστορικού Συλλόγου είναι όλοι τους άνθρωποι οι οποίοι σαν γνώμονα έχουν το καλό του Αχιλλέα Φαρσάλων ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν βοηθήσει τον σύλλογο είτε σε Διοικητικά πόστα είτε ως υποστηρικτές και έχουν σταθεί στο πλευρό πολλών Διοικήσεων.

Το μοντέλο της ομαδικής συνεργασίας τόσο στον τομέα της χρηματοδότησης όσο και των αποφάσεων αναμένεται να είναι στην λογική και την φιλοσοφία που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια με το «φορτίο» να μοιράζεται στις πλάτες όλων και όχι το μοντέλο του “one man power” που έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι βιώσιμο πλάνο.

Μέχρι στιγμής στο νέο αυτό εγχείρημα Διοικητικά θα βρεθούν στο νέο Δ.Σ. οι κ.κ. Γιαννολόπουλος Ηλίας, Μπερσιάνης Βασίλης, Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Γκόβαρης Θοδωρής, Δερέκας Χρήστος, Σκαντζούρης Χρήστος, Δημακόπουλος Θοδωρής, ενώ υπάρχουν επαφές και ζυμώσεις με στόχο την ένταξη και άλλων μελών στο νέο Δ.Σ.

Οι ρόλοι που θα έχουν οι εμπλεκόμενοι αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί το “παζλ” του Δ.Σ. με τις πρώτες ενδείξεις να είναι απολύτως ενθαρρυντικές σε πολύπλευρα ζητήματα.

Το πρώτο και βασικό ζήτημα ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδος κ. Χρήστο Καπελιάνη και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο κάτι το οποίο οι άνθρωποι της Διοίκησης του Δ.Σ. έθεσαν σε πρώτο πλάνο και το υλοποίησαν άμεσα.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Δ.Σ. εξέφρασαν ομόφωνα την στήριξη τους και την επιθυμία τους για την συνέχιση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο το οποίο την περσινή σεζόν κατάφερε να βγάλει τον Αχιλλέα από το αγωνιστικό τέλμα.

Με τον κ. Καπελιάνη στον πάγκο του ο Αχιλλέας Φαρσάλων ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν στην 10η θέση με 29 βαθμούς μετά από 24 αγωνιστικές με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει τον Σύλλογο με 2 βαθμούς την 7η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αχιλλέα Φαρσάλων:

“Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδος κ. Χρήστο Καπελιάνη και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο.

Η συνεργασία με τους δύο προπονητές ήταν άψογη την περσινή σεζόν και η απόφαση της ανανέωσης είναι κοινή από όλο το Δ.Σ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους με υγεία.

Χρήστος Καπελιάνης: “Όπου σε θέλουν πρέπει να μένεις”

Ο κ. Καπελιάνης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων τόνισε τα εξής:

Αποτελεί τιμή και χαρά για εμένα η πρόταση ανανέωσης με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Την περσινή σεζόν η πρόταση ήρθε σε ένα σημείο που αγωνιστικά η ομάδα έψαχνε να βρει τις λύσεις σε αρκετά ζητήματα.

Με πολύ δουλειά και με μεγάλη προσήλωση όλοι στο στόχο καταφέραμε να πετύχουμε την ανάταση της ομάδος.

Η συνεργασία τόσο με τον άμεσο συνεργάτη μου τον κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο όσο και με την Διοίκηση και όλα τα παιδιά ήταν άψογη και οι βάσεις έχουν ήδη τεθεί.

Πλέον, γνωρίζοντας τις περσινές αδυναμίες, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί συλλογικά στη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας του ονόματος αλλά και της ιστορίας της.

Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου

Όταν κάπου σε θέλουν και στο δείχνουν έμπρακτα πρέπει να μένεις.”

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και οι ανακοινώσεις και για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.