Αριεν Ρόμπεν: Επέστρεψε στην ενεργό δράση για την Γκρόνινγκεν [βίντεο]

O Αριεν Ρόμπεν δεν μπορούσε να αντισταθεί στον… πειρασμό και επέστρεψε στην ενεργό δράση για την ομάδα της καρδιάς του, την Γκρόνινγκεν.

Επειτα από μια τεράστια καριέρα ο Ολλανδός ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ομάδας της καρδιάς του, ώστε να τη βοηθήσει σε αυτή την περίοδο κρίσης. Με ανάρτηση στο Twitter της ομάδας, ο 36χρονος , γνωστοποίησε ότι σκεφτόταν τι άλλο θα μπορούσε να κάνει για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας για τη νέα σεζόν και έπειτα από το πρέσινγκ που δέχθηκε αποφάσισε τουλάχιστον να προσπαθήσει ώστε να είναι έτοιμος από φυσική κατάσταση να ανταποκριθεί από τη νέα σεζόν.

«Είναι υπέροχο να βλέπω πώς όλοι υποστηρίζουν την ομάδα. Υποστηρίζω το club επίσης και όλο αυτό με έκανε να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για την ομάδα μας. Τις προηγούμενες εβδομάδες, είχα πολλές συζητήσεις με το προσωπικό και ίσως πολύ περισσότερο από τίποτα άλλο, άκουσα το κάλεσμα των οπαδών μας: “Άριεν, ακολούθα την καρδιά σου”. Μία επιστροφή, ως παίκτης της Γκρόνινγκεν . Άρχισε να παίζει μέσα μου αυτή η ιδέα και τώρα έχω θέσει την αποστολή μου. Θέλω να κάνω την επιστροφή μου, ως ποδοσφαιριστής, ως παίκτης της Γκρόνινγκεν.

Αυτή τη στιγμή, δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα είναι εφικτό να συμβεί. Για αυτό όμως που είμαι σίγουρος, είναι ότι το κίνητρό μου, θα είναι εδώ στο 100%. Θα είναι μια δύσκολη αποστολή από φυσική κατάσταση, αλλά θα την αποδεχθώ. Θα δουλέψω σκληρά και όταν όλα νιώσω ότι είναι καλά, θα είμαι με την ομάδα για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Ελπίζω να σας δω όλους το συντομότερο δυνατό, γιατί το όνειρό μου είναι να παίξω με τη φανέλα της Γκρόνινγκεν.

Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, αλλά μπορούμε να ονειρευτούμε. Ελπίζω να σας δω σύντομα!», είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόμπεν έκανε ντεμπούτο στην καριέρα του με τη φανέλα της Γκρόνινγκεν σε ηλικία 16 ετών και δύο χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή στην Αϊντχόφεν.

Πηγή: iefimerida.gr