Στοίχημα: Τα φώτα στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι στο κουπόνι οπαπ.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

Η Τσέλσι απέδειξε πως είναι φτιαγμένη από ισχυρό μέταλλο, αν και δεν μας είχε συνηθίσει φέτος σε ανατροπές. Για την ακρίβεια έφυγε με το διπλό (1-2) από την έδρα της Αστον Βίλα την Κυριακή, παρότι δέχθηκε γκολ σε καίριο σημείο (43’). Εντούτοις, ξεδίπλωσε τις αρετές της και με ψυχωμένη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος έφτασε στους 3 βαθμούς και ξέφυγε από τους διώκτες της.

Μάλιστα, τα δύο τέρματά της ήρθαν σε διάστημα δύο λεπτών (60’, 62’). Αξιοπρόσεκτο πως έχει συλλέξει λιγότερους πόντους στο γήπεδό της από όσους έχει εκτός έδρας (24 έναντι 27). Επίσης, να σημειωθεί ότι παρέμεινε αήττητη στις 12 πιο πρόσφατες εντός έδρας συναντήσεις της με ενεργεία πρωταθλητές της λίγκας!

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο πηγαίνει με τέρμα τις μηχανές μετά τη διακοπή! Τη Δευτέρα έπιασε από το λαιμό την Μπέρνλι και τη συνέτριψε 5-0 εντός έδρας. Κυριάρχησε απόλυτα, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ότι προηγήθηκε στο 22’ και έδιωξε την όποια πίεση. Με 4 ακόμα τέρματα σε 20 λεπτά (43’-63’) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της.

Αυτό ήταν το 4ο τρίποντό της στις 5 τελευταίες αγωνιστικές (4-0-1) και καθαρίζει τη 2η θέση. Αξιο αναφοράς πως μετράει 18 νίκες στις 20 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, που διεξήχθησαν μεσοβδόμαδα.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με την Τσέλσι να έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κίνητρο σε βαθμολογικό επίπεδο, αλλά δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα του κόσμου. Από την άλλη, η Σίτι ξεκίνησε φουριόζα μετά τη διακοπή και έχει το βλέμμα της στις άλλες διοργανώσεις, ενώ ίσως εμφανιστεί με αλλαγές στην ενδεκάδα της και σίγουρα η απώλεια του Αγουέρο είναι μεγάλη. Με το απαραίτητο ρίσκο θα κρατήσουμε στην ισοπαλία, καθώς το περιμένουμε αρκετά ισορροπημένο. Η απόδοση στο 4.15.