Δομοκός: Έκκληση βοηθείας για τον δεκατετράχρονο Θανάση

Ο δεκατετράχρονος Θανάσης Ράρρας  από το Νεοχώρι Δομοκού  διαγνώσθηκε στις 23/4/2019 ότι πάσχει από όγκο του ήπατος και έτσι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομεία Παίδων Αγία Σοφία.

Η ζωή του μικρού Θανάση και της οικογενείας του από εκείνη ήμερα άλλαξε.

Ο μικρός παρέμεινε στην ογκολογική μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» για να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες έχοντας πάντα στο πλευρό του τη μητέρα του, Άννα, δίνοντας και αυτή τη δική της μάχη για να σώσει το παιδί της.

Πίσω στο σπίτι, ο μπαμπάς του μικρού Θανάση με τη μικρότερη αδερφή έδιναν και εκείνοι  τον δικό τους αγώνα επιβίωσης καθημερινά. Οι γονείς του Θανάση είναι κτηνοτρόφοι στο επάγγελμα και όπως είναι αντιληπτό οι δυσκολίες είναι πολλές, ιδιαίτερα όταν  πρέπει να εργασθεί μόνο ο ένας γονιός.

Ο μικρός έμεινε στο νοσοκομείο για την θεραπεία του μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 όταν και γύρισε επιτελούς στο σπίτι και ενώθηκε ξανά η οικογένεια.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά εφόσον οι εξετάσεις τους έδειχναν πως ο όγκος είχε υποχωρήσει. Δυστυχώς όμως, σε προγραμματισμένες δίμηνες εξετάσεις οι θεράποντες ιατροί του ενημέρωσαν την οικογένεια πως ο όγκος επέστρεψε, στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Έτσι ο Θανάσης πρέπει να νοσηλευτεί ξανά στο Νοσοκομείο, να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση και να κάνει ξανά θεραπείες.

Όλες αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και απαιτούν μεγάλα χρηματικά ποσά να διατεθούν από την οικογένεια.

Η οικογένεια βρίσκεται πραγματικά σε δεινή οικονομική κατάσταση και ζητά τη βοήθεια όλων μας.

Ας γίνουμε όλοι μία μεγάλη αγκαλιά για το Θανάση και την οικογένειά  του στηρίζοντας τον αγώνα που δίνει .

Υπάρχει η διάγνωση διαθέσιμη από την οικογένεια του μικρού Θανάση για όποιον θελήσει να επιβεβαιώσει την πραγματικότητα του προβλήματος.

Η οικογένεια παραχώρησε τον τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του Θανάση και του πατέρα του και είναι ο κάτωθι:

Τράπεζα Πειραιώς 

GR 6801712900006290145534895

Δικαιούχοι λογαριασμού

Ράρρας Αθανάσιος

Ράρρας Δημήτριος

Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη!

Ας έχουμε στο νου πως σαν λαός στηριζόμαστε στην αλληλεγγύη και στην αλληλοβοήθεια και ας προσφέρουμε οποιοδήποτε ποσό από το υστέρημά μας.

Πηγή: mirmidones.gr