Πρωτάθλημα 5×5 από τον ΟΠΑΚΠΑ στα Φάρσαλα

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) διοργανώνει το 16ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5×5 σε τρία γκρουπ.

• 1ο γκρούπ (Παίδων) παιδιά που γεννήθηκαν από το 2007 και μετά

• 2ο γκρούπ (Εφήβων) έφηβοι που γεννήθηκαν από το 2003 – 2006

• 3ο γκρούπ (Ανδρών) γεννηθέντες μέχρι και το 2002

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. (Δημαρχείο – 2ος όροφος), από την Τετάρτη 24-6-2020.

Υπεύθυνος υπάλληλος: Βάιος Γακόπουλος, τηλέφωνο 2491350142 – ηλεκτρονικά στο επίσημο email του ΟΠΑΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ:  opakpadf@dimosfarsalon.gr

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν από τους αρχηγούς των ομάδων (κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από 7 έως 12 άτομα, με δικαίωμα συμμετοχής έως 10 ποδοσφαιριστές σε κάθε αγώνα).

Λόγω των αυξημένων μέτρων κατά του Covid – 19 από την κάθε ομάδα θα πρέπει να προσέρχεται ένα άτομο είτε ο αρχηγός είτε κάποιος εκπρόσωπος με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την δήλωση συμμετοχής.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

• Ιατρική βεβαίωση ή φωτοαντίγραφο αθλητικού δελτίου (για κάθε αγωνιζόμενο)

• Για τους αγωνιζόμενους κάτω των 18 ετών: α) Πιστοποιητικό γέννησης και β) Υπεύθυνη δήλωση γονέα για την συμμετοχή του παιδιού του στο πρωτάθλημα 5×5.

Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος καθώς και η ημερομηνία της κληρώσεως θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες σε νέο Δελτίο Τύπου.

Στο τουρνουά θα εφαρμοστούν όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που επιβάλλουν οι αρμόδιες αρχές σε αθλητική εκδήλωση ανοικτού χώρου.