Πότε θα κλείνει η οδός Λαμίας στα Φάρσαλα

Το δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων ψήφισε ομόφωνα στην πρόσφατη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, το κλείσιμο της οδού Λαμίας στα Φάρσαλα, για το διάστημα 15/07/2020 έως 30/08/2020, για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες της εβδομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για το κλείσιμο της οδού Λαμίας έχει ως εξής: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή από τις 9:30 μ.μ, έως τις 5:00 π.μ. (κλειστά), Δευτέρα – Τετάρτη (ανοιχτά), Σάββατο 8:00 μ.μ. – 5:00 π.μ. και Κυριακή 10:30 π.μ  – 5:00 π.μ. (κλειστά).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη πρόταση συμπεριλαμβάνονταν στις τέσσερις προτάσεις που κατέθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων, έπειτα από σύσκεψη που είχε προηγηθεί και σχετικό γκάλοπ που είχε  διενεργηθεί στις επιχειρήσεις και αφορά σχεδόν ίδια απόφαση που είχε παρθεί από την δημοτική αρχή το 2019, μόνο που σε αυτή προστέθηκαν φέτος και οι μέρες Τρίτη και Πέμπτη.

Επίσης, βάσει ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων το διάστημα από 11 Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου, αποφασίστηκε τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν κλειστά τα Σάββατα.