Προσπάθησε να “σπείρει” πλαστά 50ευρα στην Φαρσαλινή αγορά

Την παράνομη πράξη μιας γυναίκας ΡΟΜΑ, αντιλήφθηκε άμεσα Φαρσαλινός επιχειρηματίας, ανακόπτοντας την παράνομη δράσης της, να διοχετεύσει με περισσότερα πλαστά χαρτονομίσματα αξίας 50 ευρώ την Φαρσαλινή αγορά, λαμβάνοντας πίσω γνήσια χαρτονομίσματα ως ρέστα, από τους ανυποψίαστους επιχειρηματίες της πόλης.

Συγκεκριμένα η δράστιδα, πραγματοποίησε προχθές το πρωί συναλλαγή σε κεντρικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης των Φαρσάλων, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα αξίας 50 ευρώ, για αγορές προϊόντων αξίας μόλις 5 ευρώ και λαμβάνοντας πίσω 45 ευρώ “καθαρά” χαρτονομίσματα ως ρέστα.

Την πράξη της αυτή, αντιλήφθηκε ο επιχειρηματίας, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις αρχές, δίνοντας την περιγραφή της γυναίκας και τα χαρακτηριστικά της, η οποία εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη, από αστυνομικούς του Α.Τ. Φαρσάλων που εκτελούσαν περιπολία.

Κατά την προσαγωγή στο τμήμα βρέθηκαν στην κατοχή της, άλλα τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, καθώς και τα 45 ευρώ του παθόντα, τα οποία και του αποδόθηκαν. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η γυναίκα που συνελήφθη ήταν κάτοικος Αττικής.

Είχε από τον Απρίλιο του 2016, να συμβεί ανάλογο περιστατικό στα Φάρσαλα, όπου τότε είχαν εξιχνιαστεί επτά περιπτώσεις πλαστών παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, σε ισάριθμα καταστήματα στην περιοχή του Βόλου και των Φαρσάλων, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, όπου προέβαιναν σε αγορές προϊόντων μικρής αξίας χρησιμοποιώντας ισάριθμα πλαστά χαρτονομίσματα των (50) ευρώ.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!