“Ορφανά” δενδρύλια κάνναβης στο αλσύλλιο των Φαρσάλων

Έξι “ορφανά” δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν προχθές στο αλσύλλιο της πόλης των Φαρσάλων και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Φαρσάλων, χωρίς να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης και καλλιεργητής των συγκεκριμένων φυτών, όπου και αναζητείται από τις Αρχές.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί που προσέγγισαν το σημείο,  εντός του αλσυλλίου, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την πόλη, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 5 σακούλες γεμάτες με χώμα, με 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 50 – 70 εκατοστών.

Ερωτήματα προκαλεί για πιο λόγο βρισκόταν σε χώρο τόσο πολυσύχναστο τα δενδρύλλια κάνναβης καθώς καθημερινά την συγκεκριμένη τοποθεσία, επιλέγουν αρκετοί περιπατητές πραγματοποιώντας την βόλτα τους. Εικάζεται, ότι ο ιδιοκτήτης των δενδρυλλίων, φοβήθηκε από κάτι και τα άφησε στο σημείο, είτε τα άφησε προσωρινά εκεί, με στόχο να τα μεταφέρει σε κάποια άλλη χρονική στιγμή και τοποθεσία και να συνεχίσει την καλλιέργεια, χωρίς να κινήσει την υποψία των αρχών. Διεξάγονται έρευνες από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Φαρσάλων για τον εντοπισμό του καλλιεργητή.

Εφημερίδα Ελευθερία – ifarsala.gr