Γ.Σ. Φαρσάλων: Παραίτηση του Δ.Σ., ζητείται λύση για το μέλλον του…

Άκαρπη ήταν η γενική συνέλευση της περασμένης Τρίτης για το μέλλον του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων.

Την παραίτησή του υπέβαλε το υπάρχον Συμβούλιο του Συλλόγου ενώ παράλληλα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να δώσει το παρών στην επόμενη κρίσιμη Γενική Συνέλευση.

Άκαρπη ήταν η δεύτερη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, καθώς δεν παρευρέθηκε κανείς ενδιαφερόμενος για το μέλλον του Συλλόγου πέραν των ανθρώπων που ήταν μέχρι τώρα στην Διοίκηση του. Το υπάρχον Συμβούλιο υπέβαλε σύσσωμο την παραίτηση του.

Ως ύστατη προσπάθεια για εξεύρεση λύσης και συνέχισης λειτουργίας του ιστορικού Συλλόγου οι άνθρωποι του Δ.Σ. καλούν σε ακόμη μια Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 26 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων όλους τους ανθρώπους που διετέλεσαν σε διοικητικά πόστα του Συλλόγου, τους αθλητές που φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα του Γυμναστικού, τους γονείς των παιδιών που βρίσκονται στις Ακαδημίες, τον φίλαθλο κόσμο που τόσα χρόνια στηρίζει τον Γ.Σ. Φαρσάλων, την Δημοτική αρχή της Επαρχίας και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και φυσικά οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το μέλλον του Γ.Σ. Φαρσάλων.