“Άκαρπη” η πρώτη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Φαρσάλων, επαναληπτική την ερχόμενη Τρίτη

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων η πρώτη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Φαρσάλων σχετικά με την επόμενη ημέρα του Συλλόγου σε Διοικητικό επίπεδο. Το παρών έδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έρη Σιώμου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Η πρόθεση που έδειξε το υπάρχον Δ.Σ. είναι να παραιτηθεί όμως αναμένεται να υπάρχουν και άλλες γενικές συνελεύσεις με την ελπίδα και την προσμονή ο κόσμος να δώσει το παρόν και ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων να συνεχίσει να βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο που ήταν τα τελευταία χρόνια όντας η μοναδική ομάδα στον Νομό Λάρισας στην Β Εθνική κατηγορία και μια ομάδα που στο κοντέρ της έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες και τίτλους.

Οι άνθρωποι του υπάρχοντος Δ.Σ. αποφάσισαν να διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου και ώρα 20:30 ακόμη μια Γενική Συνέλευση στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων.

Αναλυτικά το κάλεσμα

“Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο, τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών μας, τους ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια με οποιονδήποτε τρόπο να παρευρεθούν στην επόμενη κρίσιμη για το μέλλον του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, Γενική Συνέλευση την Τρίτη 9 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων.