Επίσκεψη Γ.Ε. ΦΘΙΑΣ στο δημαρχείο Φαρσάλων

Επίσκεψη από τον πρόεδρο της Γ.Ε. ΦΘΙΑΣ κ. Βασίλη Βακάλη και των ταλαντούχων αθλητριών του, στο αγώνισμα της δισκοβολίας, Εύα Σουφλέρη και Άννα Μουχτή, δέχτηκε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, παρουσία του προέδρου Ο.Π.Α.Κ.Π.Α Δ.Φ. κ. Χρήστου Μπασαγιάννη στο δημαρχείο Φαρσάλων.

Ο κ. Βακάλης στην συνάντηση ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτός και οι συνεργάτες του καθημερινά καθώς και για τις δύσκολες που έχει ο κλασικός αθλητισμός. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος παραχώρησε αθλητικό υλικό προς χρήση στις αθλήτριες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες και παράλληλα συνεχάρη τον κ. Βακάλη για την πολυετή του προσφορά στον αθλητισμό της πόλης. Επίσης, ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί το Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων για να συνομιλήσει με όλους τους γυμναστές και αθλητές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την ερχόμενη Πέμπτη (4/6) ο Δήμαρχος θα υποδεχθεί την Φαρσαλινή πρωταθλήτρια Ελλάδος, Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, στην οποία επίσης θα παραχωρήσει αθλητικό υλικό, τιμώντας την, ως την μοναδική Φαρσαλινή αθλήτρια που εκπροσώπησε την πόλη σε Ολυμπιακούς αγώνες.