Ρόδος: Εμφανίστηκε ζωντανός μετά την «κηδεία» του – Άναυδοι οι συγγενείς

Μια πρωτοφανή ιστορία «ζωής και θανάτου» που διαδραματίστηκε στο νησί της Ρόδου, μεταδίδει η τοπική εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ.

Σύμφωνα με «απόλυτα διασταυρωμένα στοιχεία» που επικαλείται η εφημερίδα, στις 24 Απριλίου, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη και οι αρμόδιες αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για τον Ροδίτη που διέμενε στη συγκεκριμένη διεύθυνση, και οποίος είχε διακομιστεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο, κατά το παρελθόν, με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη και επειδή δεν βρέθηκε κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του, κλήθηκε η αστυνομία. Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί «φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή», όπως μεταδίδει η εφημερίδα.

Την επόμενη ημέρα, τα παιδιά, λοιποί συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών στην κηδεία του στο νεκροταφείο Ρόδου – ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν καθώς, χθες το βράδυ, τα παιδιά του ενημερώθηκαν πως ο πατέρας τους όχι μόνο δεν είναι νεκρός, αλλά φιλοξενείται όλο αυτό το διάστημα στο ίδρυμα για ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις, στην περιοχή των Κολυμπίων, όπου είχε μεταφερθεί μετά από παρέμβαση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών.

Γεγονός πάντως παραμένει ότι στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας ο 73χρονος πρόλαβε να καταχωρηθεί ως νεκρός και αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στην αποθήκη.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η εισαγγελία της Ρόδου ενώ δεν αποκλείεται να διαταχθεί η εκταφή του πτώματος. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων που μίλησαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ, στο σπίτι του 73χρονου σύχναζε ένας φίλος του.

Έως και χθες το βράδυ πάντως δεν είχε δηλωθεί καμιά εξαφάνιση.

Με πληροφορίες από ΡΟΔΙΑΚΗ

Πηγή: lifo.gr