Κρήτη:«Μπαμπά, νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος!» – H φωτογραφία που έγινε viral

ι αντιθέσεις τις οποίες μπορεί κάποιος να βιώσει στην Κρήτη έχουν αποτυπωθεί με τον πλέον «εύγλωττο» τρόπο από τον φωτογραφικό φακό του εκπαιδευτικού Αλέξανδρου Ρονιώτη, στη φωτογραφία που επέλεξε η εφημερίδα «Νέα Κρήτη».

Μια εκδρομή με τα παιδιά και να… μια υπέροχη φωτογραφία με την άδεια του ανθρώπου που την εμπνεύστηκε, την έστησε και την τράβηξε!

Τα παιδιά με εξοπλισμό παραλίας ανάμεσα στα χιόνια, στον δρόμο για Σκίνακα, αναζητούν την παραλία κατά τη χθεσινή καυτή ημέρα του Μαΐου!

Σκοπός του φωτογράφου είναι να καταδειχθεί το γεγονός ότι, ζώντας στην Κρήτη, μέσα σε μια μέρα είναι δυνατόν να βρεθείς από τη θάλασσα στα χιόνια και αντίστροφα μέσα σε λίγη ώρα!

Σε ανάρτηση στα social media η φωτογραφία έχει αποσπάσει δεκάδες επαινετικά σχόλια, ενώ ο φωτογράφος διηγείται την περιπέτεια της οικογένειάς του που ξεκίνησε για την παραλία στον Καρτερό και βρέθηκε στα χιόνια

Μάλιστα, η φωτογραφία του Αλέξανδρου Ρονιώτη (cretanbeaches.com) συνοδεύεται στην ανάρτησή της στα social media από τη λεζάντα: «Μπαμπά, νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος! Δε βλέπουμε την παραλία…». Καταπληκτική ιδέα, φωτογραφία και σενάριο!

During heat waves in Crete, there is always an alternative to the beaches!Photo shot today, May 13thExplore with…

Posted by Cretan Beaches on Wednesday, May 13, 2020

Πηγή: ethnos.gr