Ανοιχτοί για ατομική άσκηση οι αθλητικές εγκαταστάσεις της επαρχίας

Ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων ανοίγει από σήμερα Τρίτη (5/5), τις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του οργανισμού (Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων και Βοηθητικό γήπεδο Φαρσάλων) καθώς και όλους τους  ανοιχτούς χώρους άθλησης της επαρχίας Φαρσάλων ώστε να είναι διαθέσιμοι στο κοινό προς χρήση, υπό τους όρους και προϋποθέσεις που έχει θέσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις: Επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση, ο αθλούμενος οφείλει να τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και αποστάσεων που έχουν τεθεί από τις αρμόδιες αρχές, απαγορεύεται ο συνωστισμός και η άσκηση ομαδικών αθλημάτων από σωματεία και οργανισμούς καθώς και η χρήση των αποδυτηρίων όλων των παραπάνω χώρων. Κλειστοί μέχρι νεωτέρας παραμένουν τα Κλειστά Γυμναστήρια καθώς και όλοι οι εσωτερικοί χώροι άθλησης.

Επίσης, χθες με εντολή του προέδρου κ. Χρήστου Μπασαγιάννη και σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Νικόλαο Γκατζόγια, πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων, του βοηθητικού γηπέδου καθώς και στους περιβάλλοντες χώρους αυτών, σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες.