Η ΟΝΝΕΔ Φαρσάλων δώρισε τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων

Σε ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Φαρσάλων επισημαίνονται τα εξής:

“Στην πρωτοφανή κατάσταση, που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19, δεν πρέπει λησμονούμε την αναγκαιότητα της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι χρέος όλων μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ανθρωπότητα, να στηρίξουμε αυτούς,που μας χρειάζονται θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Άλλωστε μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη που υπερβαίνει το «εγώ» δημιουργείται μια κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη.

Έτσι, χθες κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Φαρσάλων Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, την Τομεάρχη Γυναικείων Θεμάτων της ΟΝΝΕΔ Λαρίσης Μαρία Σπανοπούλου και το μέλος του ΔΣ της Τοπικής Οργάνωσης των Φαρσάλων Γρηγόριο Γιαννούλη επισκέφθηκε τις δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φαρσάλων με σκοπό την παράδοση τροφίμων μακράς διάρκειας.

Τα τρόφιμα παρέλαβε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρσάλων κ. Σοφία Χατζηπλή.  Ως ΟΝΝΕΔ είχαμε δεσμευτεί από την αρχή ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που μας έχει πραγματικά ανάγκη. Η δέσμευση αυτή θα γίνεται πράξη κάθε φορά που θα εντοπίζουμε ανάγκη”.