Τέλος το Instagram όπως το ξέρατε – Η νέα desktop δυνατότητα

Το Instagram αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια ανθρώπους διαφόρων ηλικιών, και ειδικά νέους, να το χρησιμοποιούν, αλλά να κερδίζουν χρήματα μέσα από αυτό.

Το Instagram, ωστόσο, ήταν πιο λειτουργικό στη mobile εκδοχή του, καθώς το scrolling ήταν σαφώς πιο γρήγορο και εύκολο, ενώ, γενικότερα, οι δυνατότητες που είχε κανείς σε κινητό ήταν πολύ περισσότερες.

Μία από τις κύριες διαφορές της mobile και της desktop εκδοχής του Instagram, είναι πως δεν μπορούσες να διαβάσεις ή να στείλεις μηνύματα μέσω υπολογιστή, καθώς δεν υπήρχε καν η λειτουργία του direct message.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες μέρες, όμως, καθώς το Instagram ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη των direct messages στην desktop εκδοχή, δηλαδή τη δυνατότητα λήψης και αποστολής μηνυμάτων μέσω υπολογιστή.

Πώς γίνεται αυτό; Ανοίγοντας τον λογαριασμό σας στο desktop, μεταβαίνετε στο προσωπικό σας προφίλ και πάνω δεξιά στην οθόνη θα βρείτε το εικονίδιο με το βέλος, που αφορά τα μηνύματα.

Πατώντας εκεί, θα σας ανοίξει η πλατφόρμα των μηνυμάτων, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διαδικτυακούς σας φίλους με γραπτά μηνύματα και με ανταλλαγή φωτογραφιών.

Η νέα λειτουργία του Instagram είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, ενώ οι συνομιλίες σας στον υπολογιστή συγχρονίζονται με εκείνες του κινητού σας, ώστε να μην χάνετε καμία ειδοποίηση, αρκεί να κάνετε log in στον λογαριασμό σας.

Πηγή: news247.gr