Στέλλα Μπίζιου: Η επόμενη μέρα θα βρει την Ελλάδα πιο δυνατή

«Η ταχύτατη άρση όλων των εμποδίων από τα αρμόδια υπουργεία, έδωσε την δυνατότητα στην εταιρεία Lariplast να πρωταγωνιστήσει, πραγματοποιώντας μια εθνική επένδυση καίριας σημασίας. Η γνωστή εταιρία με έδρα τη Λάρισα, θα κατασκευάζει πλέον χειρουργικές μάσκες απαραίτητες για την επόμενη φάση της άρσης των περιοριστικών μέτρων, όπως αυτή σχεδιάζεται από την κυβέρνηση και τους ειδικούς επιστήμονες. Η στήριξη της επιχειρηματικότητας σε συνθήκες πανδημίας από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύουν έμπρακτα πως η χώρα μας οδηγείται σε μια νέα φάση, πολύ πιο έτοιμη και σοβαρή να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της επόμενης μέρας».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου η οποία επισήμανε επίσης πως «η επόμενη μέρα της πανδημίας χρειάζεται σχέδιο και στρατηγική, ώστε να αντιμετωπιστεί με επιτυχία η κρίση που θα προκληθεί λόγω του κορωνοϊού».

«Η κυβέρνηση με τους μέχρι στιγμής χειρισμούς της αποδεικνύει πως διαθέτει και σχέδιο και στρατηγική και ως εκ τούτου πλέον και στα πολύ δύσκολα οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Η επόμενη μέρα θα βρει την Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή», κατέληξε η Λαρισαία βουλευτής.