“Αντίδωρα” αγάπης σε Φαρσαλινούς

Την αποδοχή δωρεών δύο πολιτών και μιας εταιρείας, ενέκρινε η οικονομική επιτροπή του δήμου Φαρσάλων, όπου συνήλθε δια περιφοράς για την απόφαση και λήψη αποφάσεων.

Συγκεκριμένα, έγινε η αποδοχή δωρεών δύο πολιτών του κ. Παναγιώτη Κυζερίδη ποσού 2.000 ευρώ και του κ. Κωνσταντίνου Τύμπα ποσού 500 ευρώ, καθώς και της εταιρείας εταιρείας ΕΔΑ ΘΕΣΣ ποσού 500 ευρώ.

Από την οικονομική επιτροπή αποφασίστηκε το ποσό των δυο πολιτών να προσφερθεί στο “Σπίτι της Αγάπης” της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, όπου καθημερινά πρόσφερε συσσίτιο σε συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ενώ την δεδομένη χρονική στιγμή διεκόπη λόγω κορονοϊού και ο δήμος θα προσφέρει την συγκεκριμένη δωρεά ποσού 2.500 ώστε να συνεχιστεί από εξωτερικό κατάστημα η σίτιση, ενώ για την εταιρεία ΕΔΑ ΘΕΣΣ και την προσφορά αυτής σε δωροεπιταγές από κατάστημα τροφίμων (Σούπερ Μάρκετ), αποφασίστηκε να δοθούν σε 25 δωροεπιταγές των 20 ευρώ για τις ανάγκες ωφελούμενων του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Φαρσάλων.