Στοίχημα: Ποντάρισμα στη Λευκορωσία

Το στοιχηματικό κουπόνι παραμένει φτωχό αυτό το διάστημα λόγω πανδημίας, όμως υπάρχουν ακόμη πρωταθλήματα, όπου η δράση συνεχίζεται κανονικά. Σήμερα Κυριακή (29/03) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις στη Λευκορωσία, όπου τα παιχνίδια διεξάγονται με κόσμο στις κερκίδες! Για τους φίλους του πόκερ, που είναι πολλοί και φανατικοί στην Ελλάδα, σήμερα στις 17:00 διεξάγεται το πρώτο τουρνουά πόκερ από το Betarades.gr! Για λεπτομέρειες επισκεφτείτε το site μας. Πάμε τώρα στις αναλύσεις.

Ανώτερη η Ίσλοχ

Στις 16:00, στο Dinamo Stadium και όχι στην έδρα της Σμολεβίτσι, όπως είχε αρχικά οριστεί η αναμέτρηση, η Ίσλοχ αντιμετωπίζει την Σμολεβίτσι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας.

Την περσινή σεζόν η Ίσλοχ τερμάτισε στην 5η θέση με 47 βαθμούς σε 30 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 42-36. Συγκαταλέγεται στις καλές ομάδες της χώρας και αναμένεται και φέτος να διεκδικήσει είσοδο στην 5αδα. Στην πρεμιέρα της 2020 σεζόν επικράτησε εντός έδρας της Νέμαν Γκρόντνο με 1-0. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω από το 43ο λεπτό και ο Γιανσάνε λύτρωσε την ομάδα του με το καθοριστικό τέρμα στο 88ο λεπτό! Νεανική ομάδα η Ίσλοχ, στηριζεται σε Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, ένας εξ αυτών ο σκόρερ της πρεμιέρας.

Η Σμολεβίτσι από την άλλη είναι νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία της χώρας, αυτή είναι η μόλις 2η της συμμετοχή σε αυτή, το 2018 υποβιβάστηκε άμεσα. Πέρσι, με εντυπωσιακό ντεμαράζ στο φινάλε της χρονιάς τερμάτισε στη 2η θέση και προβιβάστηκε. Φέτος, στην πρεμιέρα έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντινάμο Μπρεστ. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν, με τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα τον Μουχαμέντοφ να ανοίγει το σκορ στο 55ο λεπτό. Οι πρωταθλητές αντέδρασαν, ισοφάρισαν με τον Κίκι στο 69’ και πίεσαν μέχρι το φινάλε για την ανατροπή, δίχως όμως αποτέλεσμα. “Χρυσός” βαθμός για τη Σμολεβίτσι που θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Ίσλοχ είναι ανώτερη ομάδα και με μεγαλύτερη εμπειρία στην κατηγορία. Θα είναι υποψιασμένη σήμερα απέναντι στη Σμολεβίτσι, μετά την έκπληξη της πρεμιέρας. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.87.

Μοιρασιά στο Γκρόντνο

Στις 18:00, η Νέμαν Γκρόντνο υποδέχεται τη Βιτέμπσκ, επίσης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη Λευκορωσία.

Η Νέμαν Γκρόντνο πέρσι τερμάτισε στη 10η θέση με 36 πόντους και συντελεστή τερμάτων 28-37, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και πολύ πίσω (-11) από την πρώτη 5αδα. Στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν ηττήθηκε στην έδρα της Ίσλοχ με 1-0 πληρώνοντας την αποβολή του Μάρουσιτς από το 43ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σθεναρά στη συνέχεια, όμως βγήκε η κούραση στο φινάλε και δέχθηκαν το καθοριστικό γκολ στο 88ο λεπτό. Με τον ίδιο προπονητή ξεκινά τη 2020 σεζόν, έχασε όμως τον καλύτερο επιθετικό της. Θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Βιτέμπσκ πέρσι τερμάτισε στη 12η θέση με 31 πόντους και συντελεστή τερμάτων 24-39, μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν κινδύνεψε ουσιαστικά με υποβιβασμό, η απόσταση μειώθηκε στο φινάλε, αφού η Βιτέμπσκ έχασε και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Φέτος πάντως ξεκίνησε με το δεξί, επικράτησε εντός έδρας της Γκοροντέγια με 1-0. Προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ιγκνατένκο στο 20’ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έμεινε με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Κάλεντσουκ. Στην επανάληψη αμύνθηκε σωστά και κατάφερε να προστατέψει το προβάδισμά της.

Αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες στην πρεμιέρα, αμφότερες έχουν στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Ισοδύναμες θεωρητικά, είναι πιθανό να συμβιβαστούν με έναν πόντο. Ρισκάρουμε στην ισοπαλία, σε απόδοση 3.25.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube, όπου τα βίντεο συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.