Δυο κλοπές αγροτικών οχημάτων μέσα σε 10 ημέρες στα Φάρσαλα

Αύξηση παρουσιάζουν τα περιστατικά κλοπών αγροτικών οχημάτων το τελευταίο χρονικό διάστημα στην επαρχία Φαρσάλων και στις γειτονικές περιοχές, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Το τελευταίο περιστατικό κλοπής TOYOTA Hilux, με αριθμό κυκλοφορίας ΡΙΡ – 4551, αναφέρθηκε από τον ιδιοκτήτη στο Α.Τ. Φαρσάλων, χθες το πρωί, όταν διαπίστωσε πως το σταθμευμένο αγροτικό αυτοκίνητο, σε οικόπεδο δίπλα από το σπίτι του – το οποίο ήταν κλειδωμένο –  στην Τ.Κ. Βρυσιών Φαρσάλων, είχε κάνει “φτερά”. Το θλιβερό της υπόθεσης ήταν ότι βρέθηκε πατημένο θανάσιμα, το ένα από τα τέσσερα μικρόσωμα σκυλιά που ήταν στο οικόπεδο. Οι δράστες μετακίνησαν με τα χέρια εκτός οικοπέδου και στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επίσης προ δέκα ημερών είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό κλοπής ίδιας πάντα μάρκας με αριθμό κυκλοφορίας ΡΡΑ-9560, μέσα στα Φάρσαλα. Φαίνεται ότι ο Κορονοιός και η απαγόρευση κυκλοφορίας, απομάκρυνε τα περιστατικά κλοπών εκτός πόλης καθώς δεν θα είχαν λόγο μετακίνησης σε σχετικό έλεγχο της αστυνομίας τα ξημερώματα και τους οδήγησε σε χωριά που θα γινόταν πιο δύσκολα αντιληπτοί από τις αρχές.

Για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση στο χώρο σας, να ειδοποιείται το Α.Τ.Φαρσάλων.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία