Συνεδριάζει “κεκλεισμένων των θυρών” το Δ.Σ. Φαρσάλων

Την ερχόμενη Πέμπτη 19 Μαρτίου και ώρα 19:30 συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό (παρ. 1 του άρθρου 74 του Ν. 4555/2018), το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων στο Δημοτικό Κατάστημα (Πατρόκλου 3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1) Έγκριση τροποποίησης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου οικον. έτους 2020 (μετά την 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού).

2) Έγκριση Κατάρτισης Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2021-2024 του Δήμου Φαρσάλων

3) Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2020.

4) Λήψη απόφασης αποδοχής επιχορήγησης ποσού 26.116,99€ από το ΥΠ.ΕΣ. για «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων, αύλειων χώρων και λοιπών δράσεων του Δήμου Φαρσάλων».

5) Έγκριση Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του έτους 2019.

6) Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Φαρσάλων.

7) Λήψη ή μη απόφασης παραχώρησης της χρήσης τμήματος οικοπέδου στο οικοδομικό τετράγωνο 410Α από το Δήμο στην ΚΤΥΠ Α.Ε για το χρονικό διάστημα μέχρι την υλοποίηση του έργου που είναι 10 έτη για ΕΣΠΑ και 50 έτη για ΣΔΙΤ, για την κατασκευή του μονοθέσιου Δημοτικού Σχολείου Ειδικής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων.

8) Λήψη ή μη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για ανάληψη από το Δήμο του κόστους λειτουργίας και συντήρησης της σχολικής μονάδας του μονοθέσιου Δημοτικού Σχολείου Ειδικής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, για ΕΣΠΑ.

9) Λήψη ή μη απόφασης σύμφωνης γνώμης για παράκαμψη κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Λάρισας – Φαρσάλων από τη διασταύρωση προς Βαμβακού (στο ύψος της – Επίλεκτος Α.Ε.Β.Ε.) μέχρι την διασταύρωση προς Δενδράκι.

10) Λήψη απόφασης, για αντικατάσταση μέλους στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου.

11) Λήψη απόφασης, για αντικατάσταση μέλους στην επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων του Δήμου.

12) Αντικατάσταση μισθωτή (λόγω θανάτου), δημοτικού αγροτεμαχίου 90,00 στρεμμάτων που βρίσκεται στη Κοινότητα Βαμβακούς, Δήμου Φαρσάλων στη θέση «Κάντζια».

13) Λήψη απόφασης, επί κατατεθέντος ψηφίσματος του επικεφαλής της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ».

Ο Πρόεδρος

Κων/νος Δαμιανός