Συνάντηση Χρ. Κέλλα με τον ΥΠΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο για την προστασία των συνόρων μας

Να μεταφέρει στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας αλλά και σε κάθε εθελοντή, που συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια προάσπισης των ελληνικών συνόρων, τα συγχαρητήριά του αλλά και την ευγνωμοσύνη της ελληνικής κοινωνίας, ζήτησε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις με την τουρκική προκλητικότητα στην παραμεθόριο. Ο Υπ. Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε τον Λαρισαίο πολιτικό ότι “η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να φυλάξει τα σύνορά της από μαζικές εισροές προσφύγων ή μεταναστών, με εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, ηθικό ακμαιότατο και την κοινωνία ενωμένη”.

Με τη σειρά του ο κ. Κέλλας, αφού εξήρε τους κυβερνητικούς χειρισμούς, που απολαμβάνουν της επιδοκιμασίας σύσσωμης σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας, όπως έδειξαν και οι σχετικές δημοσκοπήσεις, αναφέρθηκε στις διπλωματικές νίκες του Έλληνα πρωθυπουργού.

Τόνισε πως “ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξασφάλισε την αλληλεγγύη των κρατών-μελών και των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη χώρα μας, ιδιαίτερα με την ανταπόκρισή τους στη φιλοξενία και μετεγκατάσταση των ασυνόδευτων ανηλίκων, ενώ πέτυχε την απομόνωση του Ταγίπ Ερντογάν στη διεθνή σκακιέρα, όπως αποδείχτηκε πρόσφατα στις Βρυξέλλες”.

Ο Λαρισαίος πολιτικός έστειλε τέλος το δικό του μήνυμα, υποστηρίζοντας πως “τα εθνικά σύνορα που αποτελούν και ευρωπαϊκά φυλάσσονται με σθένος και η προάσπισή τους αποτελεί ρεαλιστική απόδειξη της αποφασιστικότητας της χώρας”, τονίζοντας συγχρόνως πως “οι σημερινές ροές δεν έχουν σχέση με εκείνες του 2015, καθώς πλέον η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων αυτών δεν έχουν προσφυγικό προφίλ, ενώ διαπιστώνεται η ανάγκη αύξησης των επιστροφών”.

“Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, ενωμένοι και με ηθικό ακμαιότατο» κατέληξε ο Χρ. Κέλλας.