Ο Α. Σ.«Φαρσάλων Γη» ρίχνει τις τιμές στο ΟΣΔΕ και «ανεβάζει ψηλά τον πήχη» 

Έκπτωση 30% από τη δεύτερη – και για κάθε επόμενη – δήλωση για όσους διαχειρίζονται περισσότερες δηλώσεις προσφέρει ο Α.Σ.Φαρσάλων Γη  και αποδεικνύει ότι και θέλει και μπορεί να στηρίξει πραγματικά τους παραγωγούς της περιοχής μας.

Μέσα στις συνθήκες σκληρού – και συχνά αθέμιτου – ανταγωνισμού που  διαμορφώνονται μεταξύ των πιστοποιημένων ΚΥΔ του Νομού Λάρισας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Φαρσάλων Γη», πιστοποιημένο ΚΥΔ από το 2016, προχώρησε σε μια γενναιόδωρη κίνηση, προσφέροντας  έκπτωση 30% για κάθε επιπλέον Δήλωση στους καλλιεργητές που διαχειρίζονται περισσότερες δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση λειτουργίας του ανταγωνισμού υπέρ των παραγωγών του Νομού Λάρισας, οι οποίοι αποτελούν το «μήλο της έριδος» για τα πολυάριθμα  ΚΥΔ που δραστηριοποιούνται στο Νόμο Λάρισας και έχουν πολλαπλασιαστεί με την τακτική της λειτουργίας υποκαταστημάτων σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη πόλη του Νομού.

Σχετικά με το θέμα, η Πρόεδρος του Α.Σ. «Φαρσάλων Γη» κ. Αϋφαντή, δήλωσε: «Η περιοχή των Φαρσάλων βιώνει τις τελευταίες δεκαετίες έναν οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό αποκλεισμό σε σχέση με τις υπόλοιπες επαρχίες του Νομού Λάρισας. Με αφορμή τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, τα τελευταία χρόνια πολλοί Λαρισαίοι επαγγελματίες, ‘θυμήθηκαν’ τα Φάρσαλα και την τεράστια σημασία τους για την αγροτική οικονομία του Νομού και της χώρας μας. Όσοι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στα Φάρσαλα, όσοι μοιραζόμαστε τις συνέπειες της εγκατάλειψης,  όσοι συμμετέχουμε στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής, δε θα επιτρέψουμε να γίνουν οι φαρσαλινοί παραγωγοί ‘χρυσές αγελάδες’. Ο «Φαρσάλων Γη», ως αγροτικός συνεταιρισμός δεν έχει μοναδικό στόχο το κέρδος. Βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών από το 2014, αδιάλειπτα, 365 ημέρες το χρόνο, και για τα καλά και για τα άσχημα, όχι μόνο να πάρει, αλλά και να δώσει. Πιστός στο όραμα του, προχωρά σε αυτή τη γενναία προσφορά, αποδεικνύοντας ότι και θέλει και μπορεί να στηρίξει έμπρακτα τους παραγωγούς».