Με επιτυχία υλοποιήθηκαν τα εργαστήρια συμβουλευτικής ανέργων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ)  σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. Θεσσαλίας, στις 28 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποίησε Ομαδικά Εργαστήρια Συμβουλευτικής Ανέργων, στην αίθουσα του Παραρτήματος Επιμελητηρίου Λάρισας και Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων.

Οι θεματικές ενότητες 1. «Νέες τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας : Η περίπτωση της πλατφόρμας ΟΑΕΔ» και 2. «Νέες τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας : Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ» παρείχαν στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να προσέχουν κατά την υποβολή μίας αίτησης στην πλατφόρμα ΑΣΕΠ και ΟΑΕΔ αντιστοίχως.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον εργασιακό σύμβουλο της ΙΝΕ ΓΣΕΕ κ. Βαϊόπουλο Αχιλλέα για την συνεργασία καθώς και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου, κ. Πιτσάβα Γεώργιο για την παραχώρηση της αίθουσας.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:

-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350163 – 4, e-mail: k.koinotitas@dimosfarsalon.gr

-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: kkoinothtas_roma@dimosfarsalon.gr

Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες : 8:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.