“Σκληρή” ανακοίνωση της Δόξας Υπέρειας για την διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Παναγροτικό Νίκαιας

Ανακοίνωση σε “σκληρό” ύφος εξέδωσε η Δόξα Υπέρειας για την διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον Παναγροτικό Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Δόξας Υπέρειας:

“Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τη διαιτησία του αγώνα Α.Ο. Δόξα Υπερειας-Παναγροτικος Νίκαιας.

Μια διαιτησία του κ. Μπουρουζίκα λίαν επιεικώς απαράδεκτη, από αυτές που διώχνουν παράγοντες και φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τα γήπεδα.

Και επειδή πολλοί θα προφθάσουν να πουν ότι “κλαιγόμαστε”, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν το κάνουμε ποτέ, όμως αυτή τη φορά δε μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι μπροστά σε αυτή τη θεατρική παράσταση που στήθηκε με επιτυχία στο γήπεδο μας από το διαιτητικό τρίο των κ. Μπουρουζίκα-Παραφέστα-Γκαρέλη.

Οι κύριοι φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήρθαν με μοναδικό σκοπό το τρίποντο του Παναγροτικου, και δεν υπερβάλλουμε καθόλου, γιατί δεν ήταν μια και δύο φάσεις… ήταν πολλές… δύο ξεκάθαρα πέναλτι που δεν μας δόθηκαν (ξεκάθαρο χέρι αμυντικού και εν ψυχρώ κλωτσιά αμυντικού) με το σκορ στην πρώτη περίπτωση στο 0-0 και στη δεύτερη στο 1-2,ένα κακώς ακυρωθέν γκολ,στο οποίο ο κ Μπουρουζίκας εφηύρε επιθετικό φάουλ στο τερματοφύλακα, ένα οφσάιντ γκολ των φιλοξενουμενων και πολλά πολλά σφυρίγματα που ΔΕΝ πήραμε,που για να πάρουμε σφύριγμα έπρεπε να βγει παίκτης μας με φορείο,σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που με το παραμικρό άγγιγμα η σφυρίχτρα ήταν μόνιμα στο στόμα του κ Μπουροζικα.

Επίσης καταγγέλλουμε την ειρωνική συμπεριφορά του επόπτη κ Παραφεστα,που σε διαμαρτυρία ποδοσφαιριστή μας,για πέναλτι που δεν δόθηκε, γύρισε και του είπε”τι σάς φταίμε εμείς, παίξτε μπάλα να κερδίσετε”και σε ρωτάμε κύριε Παραφέστα…τι εννοούσατε με το “παίξτε μπάλα να κερδίσετε”;;;;, από τη στιγμή που κατά γενική ομολογία ήμασταν σαφώς ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο,έχοντας καθαρές ευκαιρίες για γκολ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους….;;;;;

Προφανώς θα εννοούσατε να παίξουμε μπάλα για να κερδίσουμε και την διαιτησία…. αλλά όσο και να παίζαμε αυτή η διαιτησία ήταν ανίκητη”.

Υ.Γ.: Όσοι έχουν την παραμικρή αμφιβολία για τα παραπάνω μπορούν να πάρουν την γνώμη των αντικειμενικών φιλάθλων που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.