Εντυπωσιακή νίκη για τον ΑΟ Ναρθακίου κόντρα στην νεανική Αναγέννηση Φαρσάλων

Ο ΑΟ Ναρθακίου προσπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Αναγέννησης Φαρσάλων καθώς επιβλήθηκε με σκορ 7 – 1 σε μια αναμέτρηση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για δυο αποφάσεις του Β’ βοηθού κ. Μπράμη.

Έτσι ο ΑΟΝ έφτασε τους 31 βαθμούς και είναι ένατος ενώ η Αναγέννηση παρέμεινε στους 7 βαθμούς και την τελευταία θέση. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν σε ακόμη μια αναμέτρηση με ενδεκάδα νέων ποδοσφαιριστών, ενώ είχαν και αρκετές ελλείψεις.

Για την Αναγέννηση έκανε ντεμπούτο ο 14 χρόνος Βασίλης Μπίνας με τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας που αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα να φτάνουν τους 10 στο σύνολό τους.

Στο 9′ ο Καψιώχας άνοιξε το σκορ σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι της Αναγέννησης διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Μπράμη για μη υπόδειξη οφσάιντ.

Στο 15′ ο Σπανός με όμορφη ατομική ενέργεια πέτυχε το 2 – 0. Στο 25′ ο ΑΟ Ναρθακίου κέρδισε πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι της Αναγέννησης και το υπέδειξε ο επόπτης της αναμέτρησης και όχι ο διαιτητής. Στο συγκεκριμένο σημείο οι άνθρωποι της Αναγέννησης απείλησαν με αποχώρηση από το γήπεδο για τις υποδείξεις του κ. Μπράμη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπανός ο οποίος πέτυχε το 3 – 0.

Στο 35′ ο Βαρελάς με κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι ενώ στο 37′ ο Αρσενόπουλος με σουτ πέτυχε το 4 – 0. Στο 53′ η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι με τον Μπανιά να ευστοχεί και να πετυχαίνει το 4 – 1. Από το 70′ και έπειτα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έπαιξαν επιθετικά όμως οι γηπεδούχοι με την εμπειρία τους “χτύπησαν” στην κόντρα επίθεση και αρχικά στο 73′ πέτυχαν το 5-1 με τον Βασίλη Σπανό να πετυχαίνει χατ τρικ, στο 76′ ο Νάκος πέτυχε με κεφαλιά το 6 – 1, ενώ στο 80′ ο Ρεντινόπουλος πέτυχε το τελικό 7 – 1 με σουτ που άλλαξε πορεία.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Καψιώχας, Βαρελάς (46′ Κατσικόπουλος), Λελεντζής (70′ Νάκος), Αρσενόπουλος, Καραβαγγέλης (68′ Ρεντινόπουλος), Σπανός, Βράκας, Παπαθανασίου (46′ Μπουλούτσος),

Αναγέννηση Φαρσάλων (Κώστας Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Σαλής, Καρακώστας, Δημουλάς Π., Τζιλήρας, Φωτογιάννης (68′ λ.τ. Θεοχαρόπουλος), Θέος, Τσιοβάρας, Βλαχάκης (30′ λ.τ. Δημουλάς Σ.), Μπανιάς, Φρρόκου Αλ. (53′ Μπίνας).