“Τρίποντη τριάρα” για την Αμπελιά στο “σπίτι” της!!!

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος επέστρεψε στα τρίποντα στην έδρα του καθώς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Σμόλικα Φαλάνης με σκορ 3 – 1.

Η Αμπελιά μετά από αυτή την νίκη της έφτασε τους 33 βαθμούς και παρέμεινε στην 7η θέση και έχοντας απόσταση από την 4η θέση και τον Σμόλικα Φαλάνης μόλις τέσσερις πόντους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με πέναλτι του Δημήτρη Πλιάγκα. Νωρίτερα το πέναλτι κέρδισε ο Κώστας Πράπας από τον Βασίλη Γκατζιούρα, πριν ο Δημήτρης Πλιάγκα μετουσιώσει το πέναλτι σε τέρμα για τους «ερυθρόλευκους».

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι «πράσινοι» της Φαλάνης έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα, μιας και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Θοδωρής Μολάς για τον Σμόλικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το γεγονός αυτό δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι γηπεδούχοι που έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 42ο λεπτό, με τον Αντώνη Γκαραλιάκο με διαγώνιο σουτ, έπειτα από πάσα του Δημήτρη Πλιάγκα.

Στην επανάληψη και στο 46ο λεπτό ο Θάνος Νασιάκος με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Αλέξανδρου Κακαζούκη, μείωσε προσωρινά σε 2 – 1, ενώ στο 49ο λεπτό ο Αντώνης Γκαραλιάκος με πλασέ από γύρισμα του Δημήτρη Σταθάκου, έδωσε και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων στο συγκρότημα των Μπρισίμη – Εμμανουήλ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια στο ματς, με τους Θεόφιλο Τσιρογιάννη (24′ οριζόντιο) και Κώστα Κολοβό (37′ κάθετο δοκάρι).

Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για τη φάση του 70ου λεπτού όπου ο Κολοβός βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και ο κ. Μπλιώνας ακύρωσε το γκολ, ως οφσάιντ.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Σταθάκος (85′ Δάσσιος), Καρέτζος (55′ Σελήνης), Ποτόσογλου, Αγγέλης, Περδίκης, Παρασκευούδης, Πλιάγκας (78′ Ηλιούδης), Γκαραλιάκος, Πράπας, Κορδαλής (60′ Μαγκούτας).

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Κακαζούκης, Κολοβός, Ζαμπέτας (80′ Χασιώτης), Γκατζούλης, Τσιρογιάννης, Μολάς, Γουλούλης (57′ Τανάγιας), Μπέτσης, Μπόντε (46′ Νασιάκος).

Διαιτητική Τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Τζιμούρτος, Μπλιώνας.

Πηγή:Arenalarissa.gr