Πήρε την νίκη ο Ατρόμητος Βαμβακούς απέναντι στην Αναγέννηση

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς πήρε τη νίκη με σκορ 1-3 στο Βασιλί, απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων, λόγω εμπειρίας όμως οι νεαροί της Αναγέννησης κέρδισαν τις εντυπώσεις καθώς κατάφεραν να προηγηθούν της αναμέτρησης.

Έτσι ο Ατρόμητος έφτασε τους 32 όντας 8ος, ενώ παρέμεινε 16η με 7 η Αναγέννηση Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα στο 48’ ο Βλαχάκης μετά από μπαλιά του Τσοβάρα με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.Μόλις τέσσερα λεπτά κράτησε η χαρά των γηπεδούχων καθώς στο 52’  μετά από φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον Βόπη, παρά την προσπάθειά του νεαρού κίπερ Ιακωβάκη.

Στο 63΄ Τασιόπουλος από κοντά θα βάλει μπροστά την ομάδα της Βαμβακούς με 1-2.

Στο 73’ ο Κατμέρος από το ύψος του πέναλτι θα πλασάρει απέναντι στον Γκατζανά με την μπάλα να πηγαίνει μόλις άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Το παιχνίδι θα καθαρίσει στο 85΄ ο Αζάς όταν θα ξεφύγει μόνος του στην επίθεση πλασάροντας τον Ιακωβάκη και διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Σαλής, Μπανιάς, Θλιβερός, Καρακώστας, Φωτογιάννης, Τσοβάρας, Μπουλούτσος, Βλαχάκης, (80′ Σ. Δημουλάς), Δ. Δημουλάς (46′ λτ Κατμέρος), Θέος (46′ λ.τ. Τζιλήρας – 67′ λτ Αλ. Φρρόκου).

Ατρόμητος Βαμβακούς (Ανδρεόπουλος): Γκατζανάς, Μπερσιάνης, Φλώρος, Μουτκανάς(86′ Τζιλήρας), Χρόνης(53′ Βασιλόπουλος), Βόπης(Θεοχάρης), Αγγελόπουλος, Αρσενόπουλος (43 λτ Τασιόπουλος), Αζάς, Γκούνης.