Κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Γιουβεντους – Ίντερ

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε τη μετάθεση του Γιουβέντους – Ίντερ καθώς και άλλων τεσσάρων αγώνων της 26ης αγωνιστικής της Serie A για τις 13 Μαιου, ώστε να μη γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς κόσμο ελέω του κορονοϊού.

Την απόφαση της αναβολής πέντε αναμετρήσεων της 26ης αγωνιστικης που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού που έχει σαρώσει τη χώρα, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ιταλίας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πρόκειται για το Derby d’Italia μεταξύ της Γιουβέντους – Ίντερ καθώ και των αναμετρήσεων Ουντινέζε- Φιορεντίνα, Μίλαν- Τζένοα, Πάρμα – ΣΠΑΛ και Σασουόλο – Μπρέσια, με όλα τα ματς να μετατίθενται για τις 13 Μαΐου,  μεταξύ της 35ης και της 36ης αγωνιστικής.

Η απόφαση αυτή, όπως γραφει το Sport24.gr πάρθηκε από την κυβέρνηση έχοντας και τη στήριξη των ομάδων που δεν ήθελαν να χάσουν έσοδα από τα εισιτήρια που θα κόβονταν στα ματς, με την Γιουβέντους για παράδειγμα να είχε απώλεια 5.000.000 ευρώ σε περίπτωση που διεξαγόταν το ντέρμπι με την Ίντερ χωρίς κόσμο στις εξέδρες του “Allianz Stadium’.