Ήττα στην Φαλάνη για τον Αχιλλέα

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων γνώρισε την ήττα με σκορ 2 – 0 στην έδρα του Φαλανιακού.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στους 28 βαθμούς και την 10η θέση.

Ο Αχιλλέας παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και στο 9′ είδε τον Φαλανιακό να ανοίγει το σκορ, όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή του Κουσιά και λάθος συνεννόηση ο Λεσάι με κοντινή προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 39′ ο Μαχαίρας έκανε το σουτ, η μπάλα από κόντρες κατέληξε στον Λυγούρα με τον τελευταίο να σκοράρει με σουτ από πλάγια θέση.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας πίεσε και έχασε αρκετές καλές στιγμές ώστε να σκοράρει και να μπει στην διεκδίκηση της αναμέτρησης εκ νέου.

Αρχικά ο Δημήτρης Τσούλης είδε τον Μάλτζαρη να τον σταματά από θέση τετ α τετ, ενώ ο κίπερ του Φαλανιακού σταμάτησε και τον Χρήστο Πετράκη σε πανομοιότυπη φάση.

Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης κάποιες καλές στιγμές με τους Λεσάι, Τσιάκο και Λυγούρα.

Ενώ ο Αχιλλέας είχε επίσης κάποιες στιγμές που “ταρακούνησαν” την άμυνα του Φαλανιακού με τους Μάνο Πετράκη και Ιμεράι να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους, ο Μαχαίρας με κόκκινη κάρτα.

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι, Αντωνόπουλος (61′ Φλώρος), Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Χρ. (70′ Φουσίκας), Τσιάκος (90’+2′ Καρυώτης), Λεσάι (85′ Ντανίκας).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Τσούλης Θ., Τλούπας, Πετράκης Χρ. Κομισόπουλος, Τσούλης Δ., Παρθένης, Αναγνώστης (60′ Πετράκης Μ.), Γαγάρας, Καναβός (46′ Ιμεράι), Μπαιράμι (85′ Κυριαζόπουλος).