Στοίχημα: Βρίσκει δίχτυα στο Emirates ο Ολυμπιακός! (video)

Η δράση στην ποδοσφαιρική Ευρώπη συνεχίζεται σήμερα (27/02) με τις ρεβάνς για τους “32” του Europa League, ενώ επιστρέφει και η Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Στο παρακάτω link δείτε τα σημερινά προγνωστικά Europa League. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Βρίσκει γκολ στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Στις 22:00, στο Emirates του Λονδίνου, η Άρσεναλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 0-1 στο “Καραϊσκάκης”.

Την προηγούμενη Πέμπτη ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανταγωνιστικός για 80 λεπτά, είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, όμως από τη στιγμή (81’) που είδε τον Λακαζέτ να σκοράρει έχασε το μυαλό του και κινδύνεψε να δεχθεί και άλλα τέρματα. Το 0-1 τον κρατά ζωντανό στην υπόθεση πρόκριση. 

Την Κυριακή όμως η ομάδα του Μάρτινς πέτυχε σπουδαία νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κορυφαίος των “ερυθρολεύκων” ο Τσιμίκας, από τον οποίο ουσιαστικά προήλθε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 49ο λεπτό. Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε ο Ολυμπιακός αμύνθηκε σωστά δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα. 

Η Άρσεναλ την Κυριακή επικράτησε της Έβερτον 3-2 εντός έδρας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό, αλλά η αντίδρασή της ήταν εντυπωσιακή. Ο πιτσιρικάς Ενκέτια και ο Ομπαμεγιάνγκ γύρισαν το ματς μέχρι το 33’ και ο Γκαμπονέζος στράικερ έγραψε το 3-2 στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, αφού ο Ρισάρλισον είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. 

Η Άρσεναλ είναι βελτιωμένη με τον Αρτέτα στον πάγκο, όμως τα αμυντικά της προβλήματα δεν έχουν εξαλειφθεί, όπως φάνηκε και την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει με σούπερ ψυχολογία μετά το διπλό στην Τούμπα, θα παίξει δίχως άγχος και έχει την ποιότητα να βρει ένα γκολ και να διεκδικήσει την πρόκριση. Επιλογή μας από την αναμέτρηση το Goal/Goal σε απόδοση 1.91. 

Ανοιχτό παιχνίδι στη Βασιλεία

Στις 19:55, στο St.Jakob Park, η Βασιλεία υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, στη ρεβάνς του 0-3 στο ΓΣΠ. 

Την περασμένη Πέμπτη οι Ελβετοί ήταν κυρίαρχοι στον αγώνα και με χαρακτηριστική ευκολία πήραν την ευρεία νίκη που τους δίνει ουσιαστικά από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Πεντρέτα άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, ο Στόκερ έκανε το 0-2 στο 53’ και ο Άρθουρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Την Κυριακή όμως η Βασιλεία “γκέλαρε” εντός έδρας με τη Σερβέτ (2-2), έμεινε με μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και παράλληλα έμεινε στο -5 από την κορυφή. 

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν απογοητευτικός και την Κυριακή στην Πάφο, όπου ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με 2-0. Μόλις μία νίκη στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος για την κυπριακή ομάδα, που είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Ανόρθωση. 

Η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα μας οδηγούν στην επιλογή του Over 2.5 σε απόδοση 2.05. Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει ανοιχτά για να διεκδικήσει ότι μπορεί και οι Ελβετοί είναι πολύ επιθετικοί εντός έδρας. 

Θα ρισκάρει η Μπασάκ!

Στις 19:55, στην Κωνσταντινούπολη, η Μπασακσεχίρ φιλοξενεί την Σπόρτινγκ, στη ρεβάνς του 3-1 στη Λισαβόνα. 

Στο Ζοσέ Αλβαλάδε οι Πορτογάλοι μπήκαν με ορμή στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κοάτες. Ο Σπόραρ έκανε το 2-0 λίγο πριν το ημίχρονο και ο Βιέτο έγραψε το 3-0 στο 51ο λεπτό. Το γκολ (με πέναλτι) του Βίστσα στο 77ο λεπτό κράτησε ζωντανούς τους Τούρκους στο παιχνίδι της πρόκρισης. 

Η Μπασακσεχίρ αγωνίστηκε τη Δευτέρα στην έδρα της Ρίζεσπορ, από την οποία απέδρασε (1-2) με γκολ του Σκρτελ στο 90’! Έτσι με αυτή τη νίκη πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε την Κυριακή με 2-0 της Μποαβίστα και διατηρήθηκε στην 4η θέση της Liga NOS. Ο Σποράρ σκόραρε ξανά για το 1-0 και ο Πλάτα “καθάρισε” την υπόθεση νίκη στο 42’.

Η αναμέτρηση περιλαμβάνει δύο καθαρά επιθετικές ομάδες και το σκορ του πρώτου αγώνα οδηγεί τους γηπεδούχους να ρισκάρουν. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες, συνεπώς θα επιλέξουμε το Over 2.5, σε απόδοση 1.92. 

Ανταγωνιστικός στο Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός

Στις 21:05, στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. 

Η Μακάμπι είναι καλά, μετρά 5 διαδοχικές νίκες, τρεις για το θεσμό της Euroleague. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από τη Βαλένθια και με ρεκόρ 17-8 έπιασε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην 4η θέση, η οποία είναι κομβική για τα επερχόμενα playoffs. Συνεχίζει να αγωνίζεται με σημαντικές απουσίες η ομάδα του κόουτς Σφαιρόπουλου. 

Σε εξίσου καλή αγωνιστική κατάσταση είναι και ο Ολυμπιακός, προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες. Μετά το εντυπωσιακό 72-59 επί της ΤΣΣΚΑ, επικράτησε σχετικά εύκολα και της Βιλερμπάν με 77-68. Έτσι με ρεκόρ 11-14 έπιασε τη Βαλένθια και τη Φενέρμπαχτσε στην 8η θέση της διοργάνωσης και θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση στα playoffs. 

Μπορεί η Μακάμπι να είναι δυνατή εντός έδρας, όμως και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ελλιπείς. Δύσκολα θα ξεφύγει η διαφορά, θα πάμε με το διπλό στο χάντικαπ των +8.5 πόντων, σε απόδοση 1.97. 

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση για τoν αγώνα Άρσεναλ – Ολυμπιακός

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.