Το Συνδικάτο Οικοδόμων καταγγέλλει την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ

“Καταγγέλλουμε την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ που θέλει να κρυφτεί από τους εργαζόμενους, έτσι ώστε να συντηρηθεί ο βρώμικος μηχανισμός τους, για να συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εργοδοσία και κυβέρνηση, υπονομεύοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Η ηγετική  ομάδα της ΓΣΕΕ (Παναγόπουλος – Κιουτσούκης – Καραγεωργόπουλος – Βασιλόπουλος) αποφάσισε να νομιμοποιήσει το στήσιμο μίας κάλπης και το μοίρασμα των “κουκιών” που θα τους κρατήσει αγκιστρωμένους στις καρέκλες τους και αυτό το ονόμασε συνέδριο.

Με μια προειλημμένη απόφαση, επιδιώκει να στήσει ένα Συνέδριο με συνοπτικές διαδικασίες, μίας μέρας, στις 25 Φλεβάρη. Δηλαδή αποφάσισαν να μην γίνει Συνέδριο. Στην ουσία θέλουν να κρυφτούν από τους εργαζόμενους, να “οχυρωθούν” σε ένα χώρο με μπράβους, με ΜΑΤ, και άλλους  κατασταλτικούς μηχανισμούς.Να στήσουν μία κάλπη, από την οποία θα περάσουν “αντιπρόσωποι” κανένας δεν ξέρει ποιοι  – χωρίς καμία διαδικασία ελέγχου και νομιμοποιώντας, εργοδότες και νόθοι, έτσι ώστε να συντηρηθεί ο βρώμικος μηχανισμός τους, για να συνεχίζει  να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εργοδοσία και κυβέρνηση, υπονομεύοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εργαζομένων. Νόθα Εργατικά Κέντρα όπως και των Φαρσάλων στηρίζουν την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, με κάλπικα ανύπαρκτα σωματεία, που στις απολύσεις   εργαζομένων  στο ίδιο εργοστάσιο που δουλεύει το  διοικητικό συμβούλιο, εδώ  και χρόνια κρατούν σιγή ιχθύος. Υπάρχουν μόνο για καταθέσεις  στεφάνων σε Εθνικές επετείους,και για να κάνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Εργατικό Κέντρο Φαρσάλων  με εταιρίες του  Καραγεωργόπουλου .
Δίνουμε τη μάχη για συνδικάτα πραγματικά των εργατών και όχι των εργοδοτών ,των κυβερνήσεων και των μηχανισμών τους.
Καλούμε όλες τις Συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν θέση  και να καταγγέλλουν τις άθλιες μεθοδεύσεις της ηγεσίας της ΓΣΕΕ  για συνέδριο  – fast track.
Κανένας  τίμιος  Συνδικαλιστής  δεν πρέπει  να  επιτρέψει τέτοιες διαδικασίες.

Να δώσουμε  τη μάχη για Συνδικάτα Εργατών και όχι των εργοδοτών.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ