Σκρέκας- Αραχωβίτης στη «Θεσσαλική Γη»

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας καθώς και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρος Αραχωβίτης είναι καλεσμένοι στην αποψινή (Τρίτη 25-2-2020) τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης και που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όπως είναι φυσικό, θα συζητηθούν θέματα που άπτονται του αγροτικού ενδιαφέροντος, μερικά από τα οποία είναι τα νέα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και τους συνεταιρισμούς, η λειψυδρία, το χύμα τσίπουρο, οι εξελίξεις με τους επιλαχόντες στα Σχέδια Βελτίωσης καθώς και με τις εξισωτικές που κόπηκαν σε όσους είχαν συντάξεις χηρείας, τι θα γίνει με την παράταση των βιολογικών κτλ.

Παράλληλα ένα από τα καυτά θέματα που θα συζητηθεί αποτελεί και το πρόβλημα με τα κομμένα ρεύματα των αγροτών στη ΔΕΗ και καθώς όσων έχουν ενταχθεί στο καθεστώς της λεγόμενης «καθολικής υπηρεσίας», δηλαδή που τους ζητάει η ΔΕΗ να αλλάξουν πάροχο.

Πέραν των Σκρέκα και Αραχωβίτη, καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι:

  • Δημήτρης Ντογκούλης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας
  • Μάκης Καραγιώργος, αγρότης από Ελασσόνα
  • Γιώργος Νικολόπουλος, αγρότης από Φάρσαλα  

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος