Παρουσία πλήθους κόσμου η κοπή πίτας του Aγροτικού Συνεταιρισμού «Φαρσάλων Γη»

Κατάμεστη ήταν χθες, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, η αίθουσα του “Aigli Gusto”, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Aγροτικού Συνεταιρισμού «Φαρσάλων Γη». Σε μία άψογα οργανωμένη εκδήλωση ο Συνεταιρισμός υποδέχτηκε μέλη, φίλους και συνεργάτες για να καλωσορίσει τη νέα χρονιά, τη νέα σπορά και τη νέα σοδειά. Χαιρετισμό και ευχές απέστειλε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκρέκας, ο οποίος δεν κατέστη εφικτό να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Τα εύσημα στο Συνεταιρισμό απέδωσε ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και μίλησε για έναν υποδειγματικά «νοικοκυρεμένο» συνεταιρισμό, ενώ ο αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Κ. και Γενικός Γραμματέας της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος, κ. Γιώργος Διδάγγελος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα συνεργασία του ΣΕΚ με τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Φαρσάλων, το συνεταιριστικό παιδί του «Φαρσάλων Γη».

Η Πρόεδρος του Δ.Σ ευχήθηκε σε όλους τους παραγωγούς «μια παραγωγική χρονιά, με σύμμαχο τον καιρό, με καλές παραγωγές, με καλές τιμές, με σταθερότητα και θετικές προοπτικές για το μέλλον». Επίσης, η κ. Αϋφαντή αναφέρθηκε στις διαρκώς αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες, στο ανανεωμένο επιστημονικό προσωπικό και στις  νέες συνεργασίες του Συνεταιρισμού με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (για την εκπαίδευση των Νέων Αγροτών), το Σύνδεσμο Ελλήνων Κτηνοτρόφων (με τη συμμετοχή σε αυτόν του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Φαρσάλων) κ.ά.

Η κ. Αϋφαντή επεσήμανε ότι χάρη στη στήριξη του κόσμου, ο Συνεταιρισμός  έχει πετύχει να ξεπερνά τα σύνορα της επαρχίας μας και χαίρει αποδοχής και σεβασμού.  Τόνισε ότι ο «Φαρσάλων Γη» συνεργάζεται με τοπικές επιχειρήσεις, ώστε να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των παραγωγών,  και ότι «μόνο όταν μας διακατέχει πνεύμα συνεργασίας μπορούμε να κάνουμε βήματα προόδου ως επαρχία Φαρσάλων».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός από τον πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κόκκαλη, και τον Αντιπρόεδρο του Σ.Ε.Κ., κ. Διδάγγελο,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, κ. Κων/νος Δαμιανός, η Αντιδήμαρχος Φαρσάλων, κ. Σοφία Χατζηπλή, οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ. Χριστόδουλος Παπαγεωργίου και Βασίλειος Πατσιούρας, ο κ. Μπόγκας Γεώργιος, Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Βασιλί, ο υποψήφιος βουλευτής Αποστόλου Ευάγγελος και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Στατήρης, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Ν.Α., κ. Παυλονάσιος Νίκος, ο Πρόεδρος του Α.Σ. Βασιλί, κ. Τριανταφύλλου Φώτης, ο κ. Βουλγαρέτσιος Θεόδωρος, Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραγωγών  «Cotton Farsala», ο Πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών βάμβακος του Α.Σ. Ευϋδρίου, κ. Θεόδωρος Θανασιάς, ο κ. Τσιτσικλής Σπύρος από τον Α.Σ. Ευϋδρίου, η κ. Καλκαντέρα Μαίρη, Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Φαρσάλων.