«Καλαρρύτες: Στιγμές Ζωής» στο ΔΩΛ

Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Καλαρρυτινών «Οι Καλαρρύτες» στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργανώνει επετειακή παράσταση αύριο Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με τίτλο: «Καλαρρύτες: Στιγμές Ζωής».
Η παράσταση έχει ως στόχο το ευρύ κοινό της Λάρισας να γνωρίσει όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τόσο ξεχωριστό αυτόν τον τόπο και που με περίσσια αγάπη ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Καλαρρυτινών στέκει ως θεματοφύλακάς τους εδώ και 40 χρόνια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας) και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων. Γενική επιμέλεια παράστασης: Σωτήρης Καραβασίλης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, χοροδιδάσκαλος.

Παρουσίαση: Μιχάλης Μαντέλας. Χαιρετισμός- ομιλία: “Καλαρρύτες: Ο τόπος και οι άνθρωποι, τότε και τώρα” από τη διευθύντρια του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας, Φανή Καλοκαιρινού, αρχαιολόγο, λαογράφο. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γεροδήμος Κώστας, τραγούδι – Μόκας Πέτρος, τραγούδι – Μπακαγιάννης Βασίλης, κλαρίνο – Ρούμπος Θάνος, βιολί – Παπαδημητρίου Κώστας, λαούτο – Σαραντινός Βασίλης, ντέφι. Είσοδος ελεύθερη.