Τρίτη σερί νίκη και ακόμη ένα “χρυσό” τρίποντο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Την νίκη με σκορ 1 – 0 πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην έδρα του κόντρα στον Τύρναβο και έτσι με την τρίτη σερί νίκη του έφτασε τους 28 βαθμούς και μαζί με το Μαυροβούνι βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Οι κιτρινόμαυροι μετά τις νίκες με Βλαχογιάννι και Αργυρόπουλι ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Τυρνάβου κάνοντας μεγάλο βαθμολογικό “άλμα” και με τρεις σερί νίκες ατενίζουν δεδομένα με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 27′ να καταφέρνει να τον μετουσιώσει και σε γκολ, όταν ο Μάνος Πετράκης κέρδισε στον αέρα την μονομαχία “έσπασε” την μπάλα στον Αναγνώστη με τον τελευταίο να πλασάρει μέσα από την περιοχή νικώντας τον Φαρμάκα και πετυχαίνοντας το 1 – 0.

Στο 35′ ο Χρήστος Πετράκης γύρισε την μπάλα από τα αριστερά προς την περιοχή ο αδερφός του Μάνος Πετράκης μπήκε στην πορεία της μπάλας όμως δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως οι παίκτες του κ. Καπελιάνη όντας καλά κλεισμένοι στο δικό τους μισό δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, ενώ είχαν και κάποιες καλές στιγμές με τους Καναβό, Πετράκη και Παρθένη, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα.

Ο Τύρναβος απείλησε με τον Πρισακάρου στο τέλος της αναμέτρησης όμως δεν βρήκε στόχο η προσπάθειά του μέσα από την περιοχή με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας να παίρνει ένα “χρυσό” τρίποντο.

Ντεμπούτο για τον 15 χρόνο Μένιο Κυριάζοπουλο ο οποίος μπήκε στο 85′ στην θέση του σκόρερ Δημήτρη Αναγνώστη και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Κατσανάκης, Τσούλης Θ., Τλούπας, Πετράκης Χρ., Κομισόπουλος, Παρθένης, Τσούλης Δ., Πετράκης Μ. (67′ Καναβός), Αναγνώστης (85′ Κυριαζόπουλος), Ιμεράι (70′ Γαγάρας)