Στάθηκε άτυ”Χ”η η Αμπελιά κόντρα στον Δαμασιακό

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Δαμασιακό από μια υπόδειξη πέναλτι την οποία αμφισβητούν οι άνθρωποι της Αμπελιάς όμως εν συνεχεία ισορρόπησε είχε πολλές καλές στιγμές και θα μπορούσε να φύγει με την νίκη όμως το τελικό 1-1 αφήνει μια “γλυκόπικρη” γεύση στους ερυθρόλευκους.

Έτσι ο Ολυμπιακός Αμπελιάς αναδείχθηκε έφτασε τους 30 βαθμούς όντας 7ος μετά από 22 αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το Δαμάσι να κερδίζει πέναλτι έπειτα από υπόδειξη για χέρι του Καρέντζου μέσα στην περιοχή μια απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Γελαλής νίκησε τον Κουκούτση και άνοιξε το σκορ.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε και έχασε δυο πολύ καλές στιγμές, όταν αρχικά στο 35′ ο Αγγέλης έκανε την σέντρα από τα δεξιά με το πλασέ του Ζάχου να αποκρούει σωτήρια ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ το ίδιο συνέβη και στο σουτ του Καλούση στο 38′.

Στο δεύτερο μέρος η Αμπελιά πίεσε ακόμη περισσότερο και στο 55′ ο Πράπας έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από θέση τετ α τετ.

Στο 75′ ο Μαγκούτας έκανε την σέντρα και ο Γκαραλιάκος με κεφαλιά πέτυχε το 1 – 1.

Στο τελευταίο τέταρτο η Αμπελιά πίεσε για να πετύχει την ανατροπή όμως οι προσπάθεια του Κορδαλή στο 80′ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 87′ ο Πράπας είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του στερεί το γκολ όταν πλάσαρε από θέση τετ α τετ.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Αγγέλης, Σελήνης, Ποτόσογλου, Καρέντζος, Περδίκης, Πράπας, Καλούσης (60′ Παρασκευούδης), Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Ζάχος (60′ Μαγκούτας).