Παρουσίαση του βιβλίου “Το πέρασμα αντίκρυ” στα Φάρσαλα

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών επαρχίας Φαρσάλων και οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος με τη συμμετοχή του Οργανισμού – Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ), συνδιοργάνωσαν, παρουσίαση βιβλίου του Ηπειρώτη συγγραφέα Θοδωρή Δεύτου, με τίτλο “Το πέρασμα αντίκρυ” στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α Χρήστος Μπασαγιάννης και για το βιβλίο μίλησαν η Καλλιόπη Σιόκη, διευθύντρια της βιβλιοθήκης Γαιόπολις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Αδάμος Μουζουρής, φιλόλογος-ιστορικός, Πρόεδρος των Κυπρίων Ν. Μαγνησίας. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η εκπαιδευτικός Χρυσούλα Φούφα, πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών.

O συγγραφέας παρουσίασε άγνωστες πτυχές της ιστορίας του βιβλίου, συνομίλησε με το κοινό πάνω στα θέματα αυτά και υπέγραψε αντίτυπα.

Στην εκδήλωση εκτός από τον πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α., παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΦΑ. Κωνσταντίνος Μπαλατσός, ο εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου, εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πολλοί άλλοι πολίτες.