«Έχω κοιμηθεί με πάνω από 130 άνδρες λόγω εθισμού στο σεξ»

Με τέσσερις άνδρες την ημέρα κοιμόταν μια γυναίκα στη Μ. Βρετανία, η οποία έχει εθισμό στο σεξ. Μάλιστα, η ίδια υποστηρίζει ότι «δεν μπορούσε να λειτουργήσει», εκτός αν ήξερε πότε θα είχε την επόμενη σεξουαλική πράξη της.

Οι περιστασιακές σεξουαλικές επαφές κατέκλυσαν τη ζωή της Frankie Considine, υπερισχύοντας της δουλειάς και των φίλων του, αλλά και να ασκήσει τεράστια πίεση τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική του υγεία.

Η 28χρονη πάσχει από κατάθλιψη, σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και έμεινε έγκυος χωρίς να ξέρει ποιος θα μπορούσε να είναι ο πατέρας, πριν τελικά διαγνωστεί με εθισμό στο σεξ.

Η κοπέλα θα έπαιρνε τηλέφωνο στη δουλειά της και θα ακύρωνε σχέδια για κοινωνικές εξόδους για να εξασφαλίσει ότι θα κάνει σεξ κάθε μέρα, κάτι που στην οδήγησε στο να έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 130 άνδρες.

Στην αρχή, πριν διαγνωστεί ότι έπασχε από τη συγκεκριμένη ψυχική ασθένεια, πίστευε ότι η λαχτάρα της προέκυψε από την αντιμετώπιση του διαζυγίου της μητέρας της και της δύσκολης σχέσης της με το σώμα της.

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 13 ετών και η 28χρονη λέει ότι κατέφευγε στο διαδίκτυο για να μιλήσει σε ανθρώπους, αναζητώντας για προσοχή.

Όταν ήρθε η σεξουαλική προσοχή, «προσκολλήθηκε σε αυτό» και έχασε την παρθενία της όταν ήταν 14 ετών προτού να μπει σε μια μακροχρόνια σχέση στην οποία δεν μπόρεσε να μείνει πιστή.

Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου λίγα χρόνια αργότερα, όταν η μητέρα της πέθανε από καρκίνο.

Εγκατέλειψε τις σπουδές της και έκανε σεξ με 80 άνδρες τα επόμενα τρία χρόνια, λέγοντας ότι χρησιμοποίησε την οικειότητα αυτή για να αντικαταστήσει την απώλεια της μαμάς της.

Σε κάποιο σημείο κοιμήθηκε με τέσσερις άνδρες σε 24 ώρες, αλλά δεν ήταν αρκετό για να την σταματήσει.

Η 28χρονη δεν χρησιμοποιούσε ποτέ καμία μορφή προστασίας, συμπεριλαμβανομένου του αντισυλληπτικού χαπιού, με αποτέλεσμα να εκτεθεί στον ιό HPV και σε χλαμύδια δύο φορές το 2013.

Ακόμη και όταν άρχισε να δέχεται ψυχολογική υποστήριξη για την κατάθλιψη, οι άνδρες εξακολουθούσαν να επισκέπτονται τακτικά το σπίτι της για σεξ και έτσι έμεινε έγκυος όταν ήταν 22 ετών.

Δεν ήξερε ποιος θα μπορούσε να είναι ο πατέρας και πήρε τη δύσκολη απόφαση να κάνει μια έκτρωση.

Το 2014 άρχισε μια σχέση με έναν άνδρα που γνώρισε στο Tinder, έμεινε έγκυος και γέννησε ένα κοριτσάκι το 2018, κάτι που όπως είπε ήταν μέσα στα σχέδιά της.

Η σχέση έληξε άδοξα όταν η κόρη τους ήταν έξι μηνών και η 28χρονη άρχισε να επισκέπτεται έναν νέο ψυχολόγο για βοήθεια πριν διαγνωστεί με σεξουαλική εξάρτηση στα 26 της.

Λέει ότι βρήκε νέους μηχανισμούς αντιμετώπισης, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης και του διαλογισμού, και άρχισε να βγαίνει ξανά ραντεβού με την ελπίδα να βρει την αγάπη.

Πηγή: topontiki.gr