Masterchef 4: Το αποδομημένο παστίτσιο της γκουρμεδιάρας γιαγιάς [βίντεο]

Παστίτσιο κλήθηκαν να μαγειρέψουν χθες οι παίκτες του Masterchef 4, με κάποια από τα πιάτα τα εξιτάρουν την κριτική επιτροπή και άλλα να απογοητεύουν.

Οι παίκτες του Masterchef 4 στο χθεσινό επεισόδιο, μετά την αποχώρηση της Σεμίνας για προσωπικούς λόγους, έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο με τα υλικά του Mystery Box, με τον Σταύρο Γεωργίου να κερδίζει. Μάλιστα, στην επόμενη διαδικασία, το Τεστ Δημιουργικότητας, ο Κύπριος παίκτης, που είχε το πλεονέκτημα και δεν μαγείρεψε, έπρεπε να επιλέξει σε ποιους παίκτες θα δώσει την κλασική εκδοχή του παστίτσιου, σε ποιους την vegetarian και σε ποιους την vegan.

Το τεστ δημιουργικότητας έκρυβε… παστίτσιο

Οι επιλογές ήταν δύσκολες, με τον Κύπριο παίκτη του Masterchef 4 να λέει ότι κινήθηκε στρατηγικά, και το Twitter να αντιδρά στις επιλογές του, χαρακτηρίζοντάς τον «χλαπάτσα της καρδιάς μας» και συγκρίνοντάς τον με την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, την παίκτρια από τον Βόλο που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα λεγόμενα και τις πράξεις της.

Το αποδομημένο παστίτσιο της γιαγιάς

Ο Σταύρος Γεωργίου, έδωσε λοιπόν, στην Μάρλεν, την οποία και ήθελε να δοκιμάσει, την κλασική εκδοχή του παστίτσιου, όταν η ίδια είπε ότι στο Λονδίνο όπου μένει προτιμά τα vegan. Η παίκτρια με τα ροζ μαλλιά, έφτιαξε ένα «αποδομημένο παστίτσιο με αρνίσιο κιμά και τραχανά με μυρωδικά» που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του Masterchef 4, με τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάζει πως ήταν πολύ ιδιαίτερο. Παρουσιάζοντας το πιάτο της στους κριτές η Μαρλέν είπε ότι έφτιαξε «το παστίτσιο της γιαγιάς μου, αλλά σε νέα έκδοση» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να την ρωτά: «Ποια ήταν η γιαγιά σου; Η Φρίντα Κάλο;» και την παίκτρια να απαντά: «Η γιαγιά μου είναι γκουρμεδιάρα».

«Μπράβο στη γιαγιά, μπράβο και σε εσένα που έστησες αυτό το ωραίο πιάτο», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσθέτει ότι «για εμένα είναι μία εξαιρετική προσπάθεια».

Πηγή: iefimerida.gr