Ματσάρα και ήττα με “αγγλικό” σκορ για τον ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου κατάφερε να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων κόντρα στον Παναγροτικό Νίκαιας και να κρατά στα χέρια του ένα πολύτιμο εντός έδρας “τρίποντο”, όμως στα τελευταία 20′ και παίζοντας με παίκτη λιγότερο είδε την Νίκαια να φέρνει τούμπα την αναμέτρηση και να παίρνει την νίκη με σκορ 4 – 2.

Έτσι οι γαλάζιοι του Γιάννη Βασιλείου παρέμειναν στους 28 βαθμούς και την 9η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΟΝ με τον Σπανό να ανοίγει το σκορ στο 9′ ενώ νωρίτερα ο Χριστοδούλου είχε δοκάρι για την Νίκαια.

Στο 30′ ο Καψιώχας με κεφαλιά έπειτα από ασταθή επέμβαση του κιπερ της Νίκαιας πέτυχε το 2 – 0.

Η Νίκαια “απάντησε” άμεσα καθώς στο 37′ ο Χριστοδούλου μείωσε σε 2 – 1.

Το 2 – 1 παρέμεινε μέχρι και το 70′ εκεί όπου οι γαλάζιοι έμειναν με παίκτη λιγότερο ελέω αποβολής του Δημακόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά και με πρωταγωνιστή τον Χριστοδούλου κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή.

Αρχικά στο 82′ ο Χριστοδούλου με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 2, ενώ στο 84′ ο Φάσας πέτυχε το 2 – 3.

Στο 85′ ο Χουσενάι αποβλήθηκε και οι δυο ομάδες είχαν εκ νέου αριθμητική ισορροπία.

Στο 90+1 ο Λελεντζής υπέπεσε σε παράβαση εντός περιοχής, ο Χριστοδούλου εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και πέτυχε χατ τρικ και παράλληλα το τελικό 2 – 4.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου ( Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Νταϊάκης (75′ Λελεντζής), Κατσικόπουλος (83′ Ζαγγανάς Χρ.), Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Μανταλιάς (65′ Βαρελάς), Βράκας (80′ Παπαθανασίου), Σπανός, Καραβαγγέλης.