Ήττα για την Υπέρεια στην Νέα Πολιτεία

Η Δόξα Υπέρειας προηγήθηκε στην έδρα της Αστραπής Νέας Πολιτείας όμως στο τέλος δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό καθώς οι γηπεδούχοι με δυο τέρματα έφεραν “τούμπα” την αναμέτρηση και κέρδισαν με σκορ 2 – 1.

Έτσι η Δόξα Υπέρειας παρέμεινε στους 35 βαθμούς και την 5η θέση.

Δυο ατομικά λάθη ήταν αυτά που στοίχισαν στην Δόξα Υπέρειας με τους ανθρώπους των “μαυραετών” να έχουν αρκετά παράπονα και από την διαιτησία της αναμέτρησης καθώς διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι και για λανθασμένη ακύρωση γκολ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Δόξα να είναι κυρίαρχη στην αναμέτρηση και να πιέζει από την αρχή χάνοντας δυο καλές στιγμές όταν αρχικά ο Παπαδόντας αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα του Κουσιώρα ενώ ο Κουσιώρας ήταν αυτός που δεν σημάδεψε σωστά λίγο αργότερα.

Στο 35′ ο Κουσιώρας σκόραρε με προβολή έπειτα από πάσα του Ντόντου με το τέρμα να ακυρώνεται καθώς ο βοηθός έδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή πριν γίνει η σέντρα.

Στο δεύτερο μέρος η Υπέρεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55′ όταν ο Γκατζόγιας με όμορφο σουτ πέτυχε το 0 – 1.

Στο 63′ ο Κουσιώρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει “παίζεται”, οι άνθρωποι της Δόξας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ενώ στην συνέχεια της φάσης η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Παπαδόντα με την Αστραπή να κερδίζει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλτσάς ο οποίος νίκησε τον Γεωργούλα και πέτυχε το 1 – 1.

Η Υπέρεια συνέχιζε να πιέζει για να πάρει εκ νέου “κεφάλι” στο σκορ, όμως στο 71′ ο Ζησούλης εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος της Δόξας και πέτυχε το 2 – 1 με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Πρίφτης, Τραμπάκουλος, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Ντόντος, Γκατζόγιας (80′ Τσιούρης Γ.), Σείτης, Κερμελίδης (65′ Τζατζάκης), Κουσιώρας, Παπαδόντας (75′ Σουλτούκης).