“Χ”ορταστικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο Βαμβακούς και ΑΕ Βουναίνων

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη στην Βαμβακού με ανατροπές, δύναμη και αρκετές καλές στιγμές Ατρόμητος Βαμβακούς και ΑΕ Βουναίνων μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το “χορταστικό” 2 – 2 να είναι το τελικό σκορ.

Έτσι ο Ατρόμητος έφτασε μετά από 20 αγωνιστικές τους 29 βαθμούς και είναι στην 8η θέση.

Το πρώτο μέρος πέρασε με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τον τρόπο παραβίασης της αντίπαλης εστίας με τα Βούναινα να έχουν κάποιες καλές στιγμές, όμως “έπεσαν” πάνω σε έναν σταθερό και πολύ θετικό Γκατζανά.

Μάλιστα στο 58′ ο Χρόνης μετά από ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή, ανετράπη και κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μακρής και πέτυχε το 1 – 0

Στο 77′ ο Γκούνης υπέπεσε σε παράβαση εντός της περιοχής, ο Δαλαμπύρας εκτέλεσε εύστοχα, νίκησε τον Γκατζανά και πέτυχε το 1 – 1.

Μάλιστα στο 85′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και την ολική ανατροπή, όταν ο Γεωργούλας με κοντινή προβολή πέτυχε το 1 – 2.

Όμως ο Ατρόμητος δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του “λέξη” καθώς στο 90+1, ο Θεοχάρης έβγαλε κάθετη πάσα στον Τσιτσικλή, αυτός έσπασε στον Τασιόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ από κοντά πέτυχε το τελικό 2-2.

Αρκετές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, με την Βαμβακού να έχει χαμένες στιγμές με τους Τασιόπουλο και Αρσενόπουλο ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Γκατζανάς, Μπερσιάνης, Γκούνης (85′ Λούκουτος), Φλώρος, Μακρής, Αγγελόπουλος, Μουτκανάς (80′ Θεοχάρης), Βόπης, Φάτσης (46′ Αρσενόπουλος), Τασιόπουλος, Χρόνης (65′ Τσιτσικλής).