Βαθμός “χρυσάφι” για τον Ολυμπιακό, κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΟΕ

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πήρε βαθμό “χρυσάφι” στην έδρα του από τον πρωτοπόρο ΠΟ Ελασσόνας σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα (0 – 0) και με 29 βαθμούς είναι στην 7η θέση μετά από 21 αγωνιστικές.

Όσον αφορά την αναμέτρηση ο ΠΟΕ είχε από την αρχή τον έλεγχο δίχως όμως να τον μετουσιώσει σε κάποια ιδιαίτερα μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο το οποίο κύλησε με τις δυο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται στο μεγαλύτερο μέρος του.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός απείλησε με ένα γυριστό σουτ του Ζάχου το οποίο μπλόκαρε ο Γούπος. Στο 70′ η Αμπελιά έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Σταθάκος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ΠΟΕ ανέβασε στροφές και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά στο 73′ ο Ματούλας σούταρε ο Κουκούτσης έδιωξε με τα πόδια, ενώ το σουτ του Καραγκούνη στην επαναφορά έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Αμπελιάς.

Στο 80′ ο Ματούλας έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο Καραγκούνης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κουκούτση και στην επαναφορά ο έμπειρος τερματοφύλακας της Αμπελιάς σταμάτησε το πλασέ του Χάμου.

Στο 87′ ο Λαζαρίδης έκανε το σουτ ο Κουκούτσης έδιωξε με τα πόδια και στην επαναφορά ο Ματούλας αστόχησε με το 0 – 0 να παραμένει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Αγγέλης, Σταθάκος, Σελήνης, Ποτόσογλου, Περδίκης, Καλούσης (82′ Ηλιούδης), Πράπας, Γκαραλιάκος (61′ Καρέντζος), Παρασκευούδης, Ζάχος (71′ Μαγκούτας).

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Λαγός (71′ Πετκολάι), Νταμπόσης, Σούγλης, Περτζιόνι, Αθανασούλης, Χάμος, Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης (60′ Ζηρδέλης), Ματούλας, Λαζαρίδης.