Εκλογές της ΟΝΝΕΔ την Κυριακή – Που θα ψηφίσουν οι Φαρσαλινοί;

Ανακοινώθηκαν οι ακριβείς τοποθεσίες όπου θα διεξαχθούν οι εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα:

Νομός Λάρισας

Ελασσόνα: Δημοτικό Ωδείο Ελασσόνας
Λάρισα: Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου (Πλατεία Νομαρχίας)*
Τύρναβος: Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ., Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου (1ος Όροφος)
Φάρσαλα: Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ., Λαμίας 8 (1ος Όροφος)
*Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς, Κιλελέρ και Τεμπών θα ψηφίσουν στην κάλπη της Λάρισας.

*Υπενθυμίζεται ότι η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 σε όλα τα εκλογικά τμήματα.

Σταυροί προτίμησης

Ο µέγιστος επιτρεπόµενος αριθµός σταυρών προτίµησης που µπορεί να θέσει ο ψηφοφόρος στο ψηφοδέλτιο καθορίζεται ως εξής:

– Μέχρι έναν (1) σταυρό προτίμησης για την εκλογή Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής.

– Μέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίμησης για την εκλογή μελών του Δημοτικού Τοπικού Συμβουλίου.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι διαθέτει κάθε µέλος της ΟΝΝΕΔ που έχει γεννηθεί από την 01.01.1988 μέχρι και την 31.12.2005, όπως αυτό ορίζεται στις οικείες διατάξεις του Κανονισμού Λειτουργίας και είναι εγγεγραμμένο στο members.onned.gr.

Το Εθνικό Μητρώο Μελών της ΟΝΝΕΔ και αντίστοιχα το Νομαρχιακό και Δημοτικό Τοπικό Μητρώο Μελών αποτελούν τους εκλογικούς καταλόγους για κάθε εκλογική διαδικασία της ΟΝΝΕΔ. Σε κάθε περίπτωση, στους εκλογικούς καταλόγους συμπεριλαμβάνονται τα μέλη που πραγματοποίησαν την εγγραφή τους το αργότερο μέχρι και την ημέρα δημοσίευσης της παρούσας εγκυκλίου.

Το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι ασκείται αποκλειστικά και μόνο στη Νομαρχιακή Οργάνωση και στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση που έχει δηλώσει κάθε μέλος στην πλατφόρμα του Εθνικού Μητρώου Μελών members.onned.gr