“Άλωσε” το Αργυροπούλι με “διπλό” ο Αχιλλέας Φαρσάλων!!!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη δίκη του καθώς πέρασε από την έδρα του Αργυροπούλιου με σκορ 0 – 1.

Το συγκρότημα του κ. Χρήστου Καπελιάνη κατάφερε μετά από 21 αγωνιστικές να φτάσει τους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 8′ όταν ο Κατσανάκης έβγαλε όμορφη σέντρα ο Μάνος Πετράκης κατέβασε μέσα στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 0 – 1.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας “πυροβολούσε” ακατάπαυστα την εστία του Αργυροπουλίου ψάχνοντας το δεύτερο τέρμα που θα “καθάριζε” την υπόθεση νίκη. Αρχικά ο Πετράκης έχασε μια μεγάλη στιγμή στο 30′ όταν τσίμπησε την μπάλα από λάθος υπολογισμό της άμυνας όμως αυτή κατέληξε μόλις άουτ.

Στο 35′ ο Κατσανάκης σούταρε λίγο άουτ. Ενώ με το “καλημέρα” του δευτέρου μέρους χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία, όταν αρχικά ο Αναγνώστης έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας του Αργυροπουλίου έδιωξε και ο Πετράκης έστειλε την μπάλα άουτ στο “ριμπάουντ”.

Ο Αχιλλέας πίεζε συνεχώς και είχε ακόμη μια καλή στιγμή στο 55′ όταν το πλασέ του Συράκου πέρασε μόλις άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Θανάση Τσούλη.

Στο 65′ ο Μάνος Πέτρακης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Ενώ και ο Κατσανάκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η τελευταία καλή στιγμή για τους παίκτες του κ. Καπελιάνη καταγράφηκε στο 85′ όταν ο Δημήτρης Τσούλης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ και το 0 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης, με τους “Μυρμιδόνες” να πανηγυρίζουν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Κατσανάκης, Πετράκης Χρ., Τλούπας, Μπερσιάνης, Τσούλης Θ., Κομισόπουλος, Τσούλης Δ., Συράκος (89′ Ιμεράι), Αναγνώστης (65′ Παρθένης), Πετράκης Μ. (72′ Καναβός).