Στοίχημα: Ανεβασμένη η Μονακό!

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (14/02) ποδοσφαιρικό κουπόνι, “ορεκτικό” για ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανεβασμένη η Μονακό

Στις 21:45, στο Louis II, η Μονακό υποδέχεται τη Μονπελιέ, στον αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στη Ligue 1.

Οι Μονεγάσκοι προέρχονται από δύο σερί νίκες, με τις οποίες ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας με 35 πόντους (10-5-9) και στο -6 από την πρώτη 3αδα. Συγκεκριμένα, αφού επικράτησαν εντός έδρας της Ανζέ με 1-0 και σκόρερ τον Γιόβετις, το περασμένο Σάββατο έβγαλαν σπουδαίο διπλό με ανατροπή στην έδρα της Αμιάν. Βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από το 9ο λεπτό, αλλά γύρισαν το ματς με τέρματα των Μπεν Γιεντέρ και Σλιμανί στο 85ο και 93ο λεπτό αντίστοιχα! 7-1-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Μονακό.

Η Μονπελιέ κατατάσσεται 5η με δύο πόντους περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Την Κυριακή επικράτησε της Σεντ Ετιέν εντός έδρας με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ντελόρ στο 25ο λεπτό. Κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της παρότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 41ο λεπτό λόγω της αποβολής του Σάμπια. Στην τελευταία της έξοδο ταπεινώθηκε στο Παρίσι με 5-0, ενώ μετρά μόλις 1 νίκη σε 11 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της.

Σε ανοδική πορεία η Μονακό, έχει την ποιότητα να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Μονπελιέ, η οποία κουράστηκε στο τελευταίο της παιχνίδι και παρουσιάζεται αδύναμη εκτός έδρας. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.85.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Αμβούργο

Στις 19:30, στο Millerntor του Αμβούργου, η Ζανκτ Πάουλι φιλοξενεί τη Δυναμό Δρέσδης, στην αναμέτρηση που ανοίγει την 22η αγωνιστική στη Β’ Γερμανίας.

Η Ζανκτ Πάουλι αγνοεί τη χαρά της νίκης το 2020, αφού σε τρία παιχνίδια μετά τη χειμερινή διακοπή μετρά δύο ήττες από Γκρόιτερ (3-0 εκτός) και Χολστάιν (2-1 εκτός) και μία ισοπαλία με την Στουτγκάρδη (1-1 εντός). Βρίσκεται στην 15η θέση με 22 πόντους, οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Στηρίζεται στην έδρα της για να παραμείνει στην κατηγορία, αφού εκεί έχει μαζέψει 18 πόντους και έχει σκοράρει τα 17 από τα συνολικά 26 γκολ της.

Η Δυναμό Δρέσδης είναι η ουραγός της κατηγορίας με 17 πόντους και το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Επέστρεψε από τη διακοπή με την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Καρλσρούης, στη συνέχεια πήρε πολύτιμο βαθμό (0-0) στην έδρα της Χάιντενχαϊμ, αλλά την προηγούμενη Παρασκευή ηττήθηκε εντός από την Ντάρμσταντ (2-3).

Η Ζανκτ Πάουλι είναι ισχυρή εντός και σκοράρει με συνέπεια, από την άλλη η Δυναμό είναι αδύναμη μακριά από το γήπεδό της, αλλά απόψε θα αναγκαστεί να ρισκάρει για να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν γκολ. Επιλογή μας το Goal/Goal  σε απόδοση 1.83.

Με γκολ το παιχνίδι στην Πεσκάρα

Στις 22:0, στο Stadio Adriatico-Giovanni, η Πεσκάρα φιλοξενεί την Τσιταντέλα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie B.

Η Πεσκάρα βρίσκεται στην 10η θέση με 32 πόντους και τέρματα 34-31, στο -1 από τα Playoffs ανόδου. Την Κυριακή ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Βίρτους Εντέλα, ενώ είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες επί των Πορντενόνε (0-2) και Κοζέντσα (2-1). 4-5-3 το εντός έδρας ρεκόρ της με τέρματα 20-15. Στα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο!

Η Τσιταντέλα είναι 8η, με έναν πόντο περισσότερο από τη σημερινή της αντίπαλο και τέρματα 28-28. Το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από την Έμπολι με 1-2, ενώ είχε προηγηθεί το διπλό στο Ερίτσε επί της Τραπάνι (0-3). Είναι η 2η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με ρεκόρ 5-3-3. Στις 6 από τις 7 τελευταίες της αναμετρήσεις επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο, στις 5 από αυτές το Over 2.5.

Με κοινή τάση τα εκατέρωθεν γκολ οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη με φόντο τα μπαράζ ανόδου, περιμένουμε αμφότερες τις ομάδες να σκοράρουν. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.