Πληροφορίες για παράδοση αριθμών – pasta party – τεχνική ενημέρωση ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL 4

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, θα ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης των bib numbers για τους αγώνες 20 και 5,1 χλμ του ορεινού αγώνα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας (οδό Κάρλας, Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου) από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 θα δίνονται τα bib numbers και τα αναμνηστικά του αγώνα (τεχνική μπλούζα – σακίδιο).

Παράλληλα στις 19.00 θα ξεκινήσει η τεχνική ενημέρωση των αγώνων όπου θα γίνει παρουσίαση της διαδρομής, θα αναλυθούν τα σημεία που βρίσκονται οι σταθμοί ανεφοδιασμού. Επίσης θα γίνει μια ομιλία σχετικά με τη διατροφή στους αγώνες βουνού από το Νίκο Γκουτζουρέλα.

Εκείνη την ώρα, στις 19.15 θα ξεκινήσει και το pasta party για όλους τους αθλητές και εθελοντές του ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL 4 (το pasta party είναι ΔΩΡΕΑΝ).

Για όσους δεν είναι από τη Λάρισα και έρθουν την ημέρα του αγώνα, δηλαδή Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, θα μπορούν να παραλάβουν τα bib numbers από τη γραμματεία το πρωί της Κυριακής. Παράκληση οι αθλητές που θα έρθουν την Κυριακή το πρωί να βρίσκονται στη γραμματεία αρκετά νωρίτερα πριν την εκκίνηση του αγώνα των 20 χλμ στις 10.00. Παράκληση οι Λαρισαίοι αθλητές να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους το Σάββατο.