Ο Παλαιόμυλος υποδέχτηκε τη Τιμία Κάρα της Αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αγ. Βαρβάρας

Υψίστη τιμή και ευλογία για το χωριό

Με επισημότητα και μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 5:00 μ.μ. η Πανηγυρική Υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αγ. Βαρβάρας, που συνόδευε ο π. Γεώργιος Γραδούλας, εφημέριος στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως στα Τρίκαλα, όπου φυλάσσεται το ιερό λείψανο.

Η Υποδοχή της κατ αρχή έγινε στη διασταύρωση του δρόμου Λαμίας- Φαρσάλων με το Σταυρό και στη συνέχεια με πομπή πολλών αυτοκινήτων και με περιπολικό όχημα να προηγείται μέχρι το χωριό.

Έμπροσθεν του Ναού υποδέχθηκαν την τίμια Κάρα πλήθος κόσμος, ο εφημέριος του ναού Π. Στυλιανός, ο π.Κώστας Γεωργόπουλος, ο π.Κώστας Πολυμέρου, ο π.Γεώργιος Μακρυγιάννης, ο π. Ιωάννης Δρόσος, ο π. Ευάγγελος Ντούρας και ο αρχιμανδρίτης Τίτος Ζήσης.

Tελέσθηκε Ιερά Παράκληση

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού της Παναγίας Επισκέψεως στα Τρίκαλα, όπου φυλάσσεται το ιερό λείψανο, αναφέρθηκε στην ομιλία του, στην ιστορία του λειψάνου, και πως βρέθηκε να φυλάσσεται στα Τρίκαλα, καθώς επίσης ότι δόθηκε άδεια για τη μετακίνηση από τη Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών, αλλά και την Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και ΦαναριοΦερσάλων.

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στο Να, μέχρι την Κυριακή στις 16 Φεβρουαρίου και 17:00 μ.μ.

Ο Ναός θα είναι ανοιχτός όλες  τις μέρες από τις 7:00 π.μ. μέχρι το βράδυ στις 10:00

Βοήθειά μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ